Rusztikus Ranch ház beleszeretni

Ma a miénk vezet minket homlokzat 360 °-Cikk egy nagyon különleges helyre - egy festői farmon Idaho, USA, ahol a szakértők
az UPTIC Studios egy rusztikus
Faház, amely sok varázst lenyűgöz a néző számára
és álmodjunk meg egy pihentető szünetet az érintetlen természet közepén.
Szeretsz tábortűzet, erdei idillát, mennyei békét és frissességet
Air? Akkor ez a hangulatos hétvégi ház sok inspirációt kínál
a következő vakáció tervezéshez.

épülethomlokzat

A ház tökéletesen illik idilli környezetéhez, a bájos fából készült homlokzat és a rusztikus hegyi kunyhó jellegű. Míg a homlokzat tartott egy sötét fa hang, jött az ablakok körül, az átmenetet a tető és a teraszon egy könnyebb, vörösesbarna árnyalatot használnak, így az összkép az erő és a dinamizmus.

Rengeteg hely

Az oldalról mutatja, milyen nagy a ház valójában. A földszinten van a nyitott nappali és a terasz és a garázs, az emeleten a hálószobák találhatók. Körülbelül, a bájos rácsos ablakok a festői természetre nyújtanak kilátást.

Építészetet keres?
Írjon nekünk! Örömmel segítünk.

Ingyenes tanácsok

hátsó

A háta mögött a ház introvertált és zárt. A beépített garázsba egy rusztikus fából készült kapu vezet, amely számos jármű számára biztosít helyet. A kaputól egy kavicsos ösvény halad végig az út mentén. A lélegzetelállító táj, amely az év bármely szakasza idején álmodik és lazítson, itt is nyilvánvaló.

terasz

A fedett teraszon folytatódik az anyagi fa dominanciája. Gerenda, padló, falak, ajtók és bútorok készülnek a jó minőségű, meleg fa és rengeteg különböző árnyalatai és a textúrák biztosít egy intenzív, elegáns és harmonikus összképet. A tökéletes hely a nap végére egy pohár borral, kilátással a tiszta erdőkre.

Hangulatos belső tér

Szintén a házban Wood főszereplésével tisztán, de kap itt kísért sok hangulatos és eredeti, mint a textilipar etnikai megjelenés, rusztikus vas lépcső és a vicces dohányzóasztal a kerekek. A belső tér nyílt és tágas, és a kis ablakok ellenére nagylelkű, fényes és fényes.

Otthonos konyha

A konyha nagyon különleges rusztikus varázsa. A falon a csempék helyett itt fát is használnak. Ezeket a frontvonalak modern vidéki stílusban és magas színvonalú high-tech berendezésekkel ötvözik. A fa mennyezetet fehér fehérre festették, ami a teret tágasnak és kellemes ellentétben tartja a barna mennyezeti gerendákkal és a fapadlóval.

Ülõszoba az emeleten

Az emeleten a földszint rusztikus és elegáns stílusa folytatódik. Itt nemcsak a ház hálószobái, hanem egy nyitott ülősarok is található, amely meghívja Önt egy hangulatos kis kanapéval. A kifinomult világítás a tökéletes fényt nyújtja este is, hogy elolvassa a jó könyveket, vagy pihenjen családjával vagy barátaival.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: