Μικρή κουζίνα με νησί μαγειρικής – 5 μεγαλοπρεπείς ιδέες!

Μια κουζίνα πρέπει πάντα να πείσει σε διάφορα επίπεδα. Πρέπει να δείχνει καλή, να είναι πρακτική και πλήρως εξοπλισμένη. Επιπλέον, χρειάζεστε αρκετό χώρο για να περιστρέψετε το ξύλινο κουτάλι. Το γεγονός ότι δεν είναι κάθε κουζίνα μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις είναι αρκετά λογικό, ειδικά στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. 

Αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια σας. Ακόμα και οι μικρές κουζίνες μπορούν να πείσουν με πρακτικά νησιά και έτσι να παρέχουν το τέλειο μείγμα στυλ και λειτουργικότητας. Μπορεί ακόμη και να προσελκύσει τρελές ιδέες. 

Κάποτε συλλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας, τα οποία δείχνουν ότι μικρές κουζίνες με μεγάλα νησιά μπορούν επίσης να φαίνονται πολύ μεγάλες. 

Μινιμαλιστικό κομψό με μισή βούρτσα

Σε αυτή την κουζίνα μπορείτε να δείτε τέλεια πώς μπορεί κανείς να επιτύχει ένα μεγάλο αποτέλεσμα με λίγα μέσα. Οι φωτεινοί τοίχοι και οι οροφές κάνουν το δωμάτιο οπτικά μεγαλύτερο και κάνουν τη φωτεινή κουζίνα φιλική και φιλόξενη. Η κουζίνα σχήματος S είναι ιδανική για το μαγείρεμα και την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες - ταυτόχρονα! 

Επιπλέον, η δομή της κουζίνας κάνει τη βέλτιστη χρήση του χώρου και μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιφάνεια εργασίας, τις συσκευές κουζίνας και το τραπέζι από πολλές πλευρές. Οι προβολείς LED ενσωματωμένοι στην οροφή συμπληρώνουν το φως της ημέρας που εισέρχεται μέσα από το μεγάλο παράθυρο. 

Κουζίνα με χρωματιστό νησί

Οι σχεδιαστές του PDV Design Studio να γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε μια κουζίνα και να διασχίζουμε τα σύνορα. Λόγω του μοντέρνου και τολμηρού χρωματικού σχήματος, η κουζίνα γίνεται ένα επίκεντρο σε ολόκληρο το σπίτι και μπορεί να είναι πολύ μικρές ευπάθειες όπως. απόκρυψη του μεγέθους. 

Το νησί της κουζίνας, το οποίο χρησιμεύει ως μετρητής καθισμάτων και ως επιφάνεια εργασίας, είναι επενδυμένο με κομψό ξύλο. Αυτή είναι η ιδανική αντίθεση με το μπλε της κουζίνας πίσω. 

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Pop Art Κουζίνα

Αυτή η κουζίνα είναι τόσο ποπ τέχνη ότι ακόμη και ο Roy Lichtenstein και ο Andy Warhol θα ήθελαν να ψήνουν τα κέικ μαζί. Το μοντέρνο μείγμα ξύλου και φωτεινών πορτοκαλί αποχρώσεων καθώς και η στοχοθετημένη διακόσμηση με το σύμβολο της Coca-Cola και το θερμό φως σας φέρνουν πίσω στη δεκαετία του '50. 

Αριστερά στην εικόνα, το πρακτικό νησί κουζίνας έρχεται στο φως, ενώ ακριβώς στην άκρη της εικόνας το πραγματικό highlight της κουζίνας περιμένει. Το τραπέζι στο στυλ ενός αμερικανικού δείπνου της δεκαετίας του '50 με θέα την όμορφη φύση. Έτσι δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για ένα τραπέζι, αλλά πάντα καθαρίστε τα παράθυρα. 

Μοντέρνο με ξύλο

Για τον υπέροχο σχεδιασμό αυτής της κουζίνας, δύο πολύ διαφορετικά υλικά συνδυάζονται και γίνονται κομψοί συνεργοί στη μικρή αλλά ωραία κουζίνα: ξύλο και χάλυβα. Ο συνδυασμός των δύο υλικών δημιουργεί μια απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία κατευθύνει το μάτι πρώτα στο ελαφρύ ξύλο, αλλά στη συνέχεια συμπληρώνεται από τον σχεδόν λευκό χάλυβα. 

Σε αυτή την περίπτωση, το νησί κουζίνας γίνεται τραπεζαρία ταυτόχρονα, παρέχοντας μια διεπαφή επικοινωνίας μεταξύ του μαγειρέματος και των εστιατορίων. Η επιφάνεια εργασίας της μικρής κουζίνας πείθει πάνω απ 'όλα με τον εύκολο καθαρισμό της. Μετά από όλα, ο χάλυβας μπορεί εύκολα και γρήγορα να σκουπιστεί. 

Κουζίνα με δύο πρόσωπα

Αν κοιτάξετε από αυτή την κουζίνα προς την κατεύθυνση της τραπεζαρίας, μπορείτε να δείτε το νησί ως ένα κλασικό λειτουργικό στοιχείο κουζίνας, το οποίο προσφέρει δίπλα στον νεροχύτη κυρίως επιφάνεια εργασίας. Αλλά αν καθίσετε στο τραπέζι και κοιτάξετε προς την κουζίνα, το νησί μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο sideboard, ο οποίος είναι ο ιδανικός χώρος αποθήκευσης για βιβλία, τηλέφωνο και άλλα πράγματα. 

Επιπλέον, το ακτινοβόλο λευκό του νησιού, καθώς και ολόκληρη η κουζίνα, κάνουν το δωμάτιο φιλικό. Το τεχνητό φως είναι σχεδόν εντελώς περιττό κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που εξασφαλίζει μια καλή ισορροπία ενέργειας - και φυσικά, επίσης, για μια καλή διάθεση. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: