10 λίμνες κήπου που σας κάνουν να ξεκουραστείτε

Το νερό στον κήπο είναι ένα απόλυτο φως και μπορεί να κάνει μια άγρια ​​υπαίθρια περιοχή όνειρο όνειρο. Στη Γερμανία, αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως με τη μορφή λίμνης κήπου. Είναι σχετικά γρήγορο, εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο να καθαριστεί. Το καταπραϋντικό στοιχείο δεν μπορεί να ενσωματωθεί καλύτερα στον κήπο του σπιτιού. Θα σας δείξουμε κάποιες φανταστικές λίμνες κήπου που εγγυώνται ότι θα σας κάνουν να ξεκουραστείτε. Δεν τολμάς να δημιουργήσεις μια λίμνη μόνη της, μετά στρίψε στους σωστούς ειδικούς! 

Με γέφυρα

Αυτή η ρηχή λίμνη ενισχύεται σημαντικά από τη γραφική ξύλινη γέφυρα. Δεν είναι μόνο ένα οπτικό χαρακτηριστικό, αλλά βοηθά επίσης να διασχίσει το νερό σε ξηρή γη. Μέσα από μια γέφυρα, η οποία εκτείνεται πάνω από τη λίμνη κήπου, κάποιος είναι πολύ πιο ελεύθερος με την τοποθέτησή του. 

Χρυσόψαρο και βότσαλα

Απαραίτητο για πολλούς: Ψάρια στη λίμνη κήπου. Σε αυτό το υπέροχο μοντέλο, το χρυσόψαρο αισθάνεται ορατά καλά. Είτε αυτό οφείλεται στο μεγάλο τοπίο με βότσαλα; Οι στρογγυλεμένες πέτρες χρησιμοποιήθηκαν για ολόκληρη την επένδυση της λίμνης και της ακτής.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Με πολλή καρδιά

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μια λίμνη κήπου στρογγυλή! Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή να πάρετε τις συνθήκες του κήπου για καθοδήγηση. Ακόμα πιο ασυνήθιστα σχήματα είναι κατανοητά. Αυτή η σχεδόν λιμνούλα με φυσική λίμνη με φυσική πέτρα είναι πραγματικά μαγευτική!

Καταρράκτες

Υπάρχει κάτι πιο καθησυχαστικό από το απαλό λούσιμο νερού; Συνεχίστε με τη λίμνη κήπου σας και ενσωματώστε ένα καταρράκτη ρεύμα. Όπως αποδεικνύει αυτή η εικόνα, φαίνεται απλά καταπληκτική και χαλαρώνει θαυμάσια!

Ευθεία με καταρράκτη

Εάν σας αρέσει λιγότερο φυσικό και απολαμβάνετε μινιμαλιστικό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να περιορίσετε τη λίμνη σας σε ευθεία γραμμή. Σε αυτό το παράδειγμα, μια ξύλινη ταράτσα Bangkirai συνδυάστηκε με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του νερού, οι άσπρες πέτρες σκαλοπάτι ανοίγουν το δρόμο. Και το καλύτερο από όλα: Όλα αυτά βρίσκει το δωμάτιο σε έναν μικρό κήπο σπίτι!

Υδατοσφαίριση στη βεράντα

Δεν πρέπει πάντα να είναι μια λίμνη κήπου. Ποιος έχει λιγότερο χώρο και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυναμική από ό, τι στέκεται σώματα του νερού, μπορεί να εμπνευστεί από αυτό το ρεύμα σε μια ηλιόλουστη βεράντα με νότιο προσανατολισμό - μερικές φορές με πολύ διαφορετικό τρόπο για να ενσωματώσουν το καταπραϋντικό στοιχείο του νερού προς τα έξω.

Καλά συντηρημένο με ξύλινο κατάστρωμα

Αυτό το υπέροχο δείγμα δεν έχει τίποτα κοινό με μια μικρή λίμνη στον κήπο. Η σχεδίαση ασιατικού παρουσιάζει ένα πολύ τακτοποιημένο κήπο των οποίων οι διάφορες ζώνες είναι διακοσμημένα με διαφορετικά στοιχεία: πρώτον, το ξύλινο deck, στη συνέχεια, το νερό, τότε το χαλίκι και, τέλος, το γρασίδι. Όλα σε συνδυασμό δίνουν μια πραγματικά ευγενή εικόνα.

Πισίνα λίμνη deluxe

Δεν είναι πλήρως ορατό σε αυτήν την εικόνα, αλλά αυτή η λίμνη είναι μια πισίνα 200μ². Εάν έχετε το χώρο, θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε για να συνδυάσετε την όμορφη εμφάνιση με τη δυνατότητα να ανανεωθείτε. Είναι σίγουρα μια μεγάλη εναλλακτική λύση στην πισίνα!

Κονσερβοποιημένη πισίνα

Η σκέψη των ιδιοκτητών αυτού του κήπου, που κάποτε περιείχε μια πισίνα. Μετά τα παιδιά ήταν έξω από το σπίτι, αλλά αυτό ήταν όλο και περισσότερο παραμελημένος, έτσι σύντομα δεν φαινόταν όμορφη. Χωρίς περαιτέρω πικρία, η πισίνα μετατράπηκε σε μια φυσική λίμνη και τώρα απλώνεται μαζί με τα φυτά μια ρομαντική αίσθηση.

Ένα άγγιγμα της Ασίας

Στο τέλος, θα χαλαρώσει και πάλι. Σε αυτόν τον κήπο βράχου με λίμνη, το νερό πιτσιλίζει από ένα μπαμπού ζαχαροκάλαμο. Εκεί θα βρείτε αμέσως το εσωτερικό της κέντρο. Έτσι βλέπετε, μικρά τεχνάσματα μπορούν να αναβαθμίσουν σωστά την υδροληψία σας.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: