7 σύγχρονες κουζίνες όνειρο σε μικρή μορφή

Στην κουζίνα, η μυστική καρδιά του σπιτιού μας κτυπά. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού, υλικών και φυσικά χρωμάτων στην κουζίνα έχει πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Πού αλλού η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός σχετίζονται τόσο στενά; Με άλλα λόγια, η κουζίνα πρέπει να είναι πρακτική και ελκυστική. Και φυσικά, να προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Αλλά πώς μπορεί κανείς να επιτελέσει όλα αυτά αν ο χώρος της κουζίνας είναι περιορισμένος; Μια μικρή κουζίνα δεν είναι ένα ελάττωμα, αλλά μια πρόκληση. Και με μερικά απλά σχεδιαστικά κόλπα, θέλουμε να σας δείξουμε σήμερα πως κάθε μικρή κουζίνα μπορεί να γίνει ένα απόλυτα σύγχρονο όνειρο κουζίνας.

πρώτος Δυνατή περικοπή; Φωτεινοί τόνοι φέρνουν αρμονία!

Παλιές εξοχικές κατοικίες, αγροκτήματα ή ακόμη και διαμερίσματα με παλιά ωραία κοιλιά μας έβαλαν με το ασυνήθιστο σχέδιο ορόφων τόσες πολλές φορές αρκετά για τη δοκιμή. Οι κουζίνες που είναι περίεργα κομμένες μπορούν να δημιουργηθούν με τη βοήθεια ενός ειδικού σχεδιασμού κουζίνας, έτσι ώστε όλες οι σημαντικές συσκευές να βρίσκουν πάντα τη φυσική τους θέση. Ένα τέχνασμα που έρχεται στο δικό του όταν πρόκειται για το σχεδιασμό της κουζίνας είναι ελαφρύ. Το φως της ημέρας εναρμονίζει το δωμάτιο και το αποτέλεσμά του μπορεί να ενισχυθεί από τους μεγάλους καθρέφτες. Ακόμη και τα φωτεινά χρώματα δίνουν στο δωμάτιο μια οπτική ελαφρότητα, η οποία αποσπά την προσοχή από όλες τις ασυνήθιστες περικοπές. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κουζίνα κουζίνας, ωστόσο στριμμένη, αναπτύσσει τη δική της γοητεία.

δευτερόλεπτο Έγχρωμος χώρος εργασίας: Μεγάλος οπτικός φωτισμός

Οι φωτεινές και ουδέτερες αποχρώσεις δεν είναι η μόνη επιλογή στις μικρές κουζίνες. Κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται καθαρό και, πάνω απ 'όλα, μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι το μικρό όνειρο της κουζίνας σας θα πρέπει να αποκηρύξει εντελώς το χρώμα; Όχι, φυσικά όχι! Αντίθετα, τα μικρά έγχρωμα στοιχεία όχι μόνο φέρνουν δυναμική στην αίθουσα, αλλά και μαρτυρούν το προσωπικό στυλ σας. Στις σύγχρονες κουζίνες, η περιοχή μεταξύ του πάγκου και του κρεμασμένου ντουλαπιού έχει αποδειχθεί ότι είναι το ιδανικό μέρος για ένα πολύχρωμο σχέδιο. Στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε να έχετε ένα δυνατό μπλε χρώμα - όπως σε αυτό το παράδειγμα. Συμβουλή από τον επαγγελματία: τα δροσερά χρώματα είναι τα καλύτερα για φωτεινά, μικρά δωμάτια.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

τρίτος Διαφανής λύση για τη μίνι κουζίνα

Μια ονειρική κουζίνα σε μινιατούρα. Παρά τη μικρή περιοχή, ό, τι το κάνει μια μεγάλη κουζίνα είναι ακριβώς όπου ανήκει. Φυσικά, το έντονο μάτι παρατηρεί ότι ένας από αυτούς δεν ταιριάζει: στον καθιστικό. Ωστόσο, αυτά συχνά μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στον παρακείμενο χώρο διαβίωσης. Για να έχετε ακόμα την αίσθηση μιας πλήρους κουζίνας, ίσως αξίζει να αφαιρέσετε εν μέρει τους υπάρχοντες τοίχους και να τις αντικαταστήσετε με σύγχρονες γυάλινες πόρτες. Ταυτόχρονα, όλο το φως της ημέρας πέφτει στο σαλόνι - και η κουζίνα είναι εξίσου αποτελεσματική με αυτή που αξίζει. Μια απόλυτα κερδοφόρα κατάσταση και για τους δύο.

4ο Η μικρή κουζίνα σε μοντέρνο γυμνό βλέμμα

Η γυμνή ματιά είναι επί του παρόντος στα χείλη όλων - και σωστά. Με τους λαμπερούς, φυσικούς τόνους της, ξεδιπλώνει σε κάθε περιβάλλον ένα ευχάριστα σύγχρονο συναίσθημα διαβίωσης, το οποίο είναι δύσκολο να ξεφύγει. Ακόμη και στη μικρή κουζίνα, η γυμνή ματιά παίζει με πολύ καλύτερο τρόπο το ρόλο της. Μια ματιά σε αυτή την κουζίνα αποκαλύπτει πόσο θαυμάσια μπορεί να φανεί. Οι φωτεινές αποχρώσεις του μετρητή και τα μικρά εξαρτήματα αντικατοπτρίζουν απόλυτα το μοντέρνο χρώμα της επιφάνειας εργασίας.

5ο Κουζίνα στην αίθουσα διέλευσης; Έτσι λειτουργεί!

Τα αξιολάτρευτα ιδιοσυγκρασιακά και συχνά μάλλον ασυνήθιστα, ιδιαίτερα τα παλαιότερα σπίτια, μας κάνουν να φτιάχνουμε καινούριους σχεδιασμούς ξανά και ξανά πριν από μεγάλα καθήκοντα. Όχι σπάνια, η μετεγκατάσταση της κουζίνας βρίσκεται σε ένα διαμπερές δωμάτιο - όπως σε αυτό το παράδειγμα. Πώς πρέπει να αναπτυχθεί εδώ μια ζεστή και σύγχρονη αίσθηση του χώρου; Το κόλπο είναι: οργάνωση. Απλά κομμάτια επίπλων, τα οποία με τη σειρά τους παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, έτσι ώστε πραγματικά όλα να βρίσκουν τη θέση του σε αυτό. Μια καθαρή κουζίνα, που δεν το ονειρεύεται, έτσι; Εκτός από τις καθαρές και ομοιόμορφες επιφάνειες, ειδικά σε μια αποθήκη απόλυτης σημασίας. Ας ρίξουμε μια άλλη ματιά σε αυτή την κουζίνα. Ώρα μεταξύ μας: Ποιος δεν θα ήθελε να έχει κουζίνα με ιδιωτικό μπαλκόνι;

6ο Με άγγιγμα βιομηχανικού σχεδιασμού

Ποιος από εμάς δεν τους αγαπάει, την ανοιχτή κουζίνα με πολλά ανοιχτά ράφια και άφθονο χώρο που ρέει με άνεση στο σαλόνι. Φυσικά, αυτό δεν παρέχεται σε όλους μας. Αλλά ακόμα και σε ένα περιορισμένο χώρο δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από κάποιο άνοιγμα. Το βιομηχανικό στυλ το καθιστά δυνατό. Ειδικά στα διαμερίσματα πατάρι την απόλυτη τάση, ο ίδιος θέλει να κατακτήσει τα άλλα δωμάτια του σπιτιού μας. Εκτός από τον φωτισμό, αυτή η κουζίνα είναι πάνω από όλα η αρχική επιλογή αποθήκευσης για κατσαρόλες και τηγάνια. Ευπροσάρμοστο και, πάνω απ 'όλα, εξαιρετικό για να το κοιτάξετε. Σαφώς βιομηχανικό, το τέλειο συμπλήρωμα στη μοντέρνα κουζίνα σας.

7ο Ο πάγκος: μια αληθινή πολυτάλαντη κουζίνα

Εάν η κουζίνα λάμπει μέσα από ένα ονειρικό μίνι-μορφότυπο, τότε φαίνεται πιθανό ότι το υπόλοιπο του σπιτιού είναι μάλλον μικρό. Αλλά ακόμη και για μικρά δωμάτια, υπάρχουν υπέροχες ιδέες σχεδίασης. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να συνδυάσετε την κουζίνα με το σαλόνι για να έχετε ένα μεγάλο χώρο για κοινωνικοποίηση, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το αποφύγετε: τον πάγκο. Είναι μια αληθινή αγκαλιά σε κάθε κουζίνα. Προσφέρει χώρο εργασίας, επιπλέον ράφια και χώρο αποθήκευσης, αν χρειαστεί, και είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για δείπνο μαζί. Με τον τρόπο: πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο τέλειος πάγκος για τη μελλοντική κουζίνα ονείρου σας, μπορείτε να μάθετε εδώ: 8 υπέροχες μετρητές για την κουζίνα σας! Ρίξτε μια ματιά!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: