15 υπέροχες σκάλες για μικρά δωμάτια

Μια εξαιρετική σκάλα εμπλουτίζει το σπίτι σας και λειτουργεί αποτελεσματικά
Πνευστά. Πολλοί από εσάς μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε μεγάλους χώρους, έτσι ώστε κάποιος
Οι σκάλες μπορούν να ξεδιπλώσουν το αποτέλεσμά τους. Υπάρχουν όμως και μικρά σπίτια
εντυπωσιακά σχέδια που κάνουν το δωμάτιο ένα προβάδισμα. Έχουμε 15
Σκάλες που έχουν επιλεγεί για εσάς, οι οποίες είναι υπέροχες σε μικρά σπίτια ή διαμερίσματα
να ενσωματώσετε και να κάνετε τα δωμάτιά σας κάτι πολύ ξεχωριστό!

1. Λιγότερα είναι περισσότερα!

Ότι μια όμορφη σκάλα δεν πρέπει πάντα να καταλαμβάνει πολύ χώρο, δείχνει αυτό το σχέδιο. Με μια στενή κατασκευή και χωρίς ένα κιγκλίδωμα, έπεισε τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Ακόμη και κάτω από τις σκάλες, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έχουν χώρο για να δημιουργήσουν ένα μικρό σαλόνι.

2. Φυσική γοητεία

Η επόμενη σκάλα μας συναρπάζει όχι μόνο με έναν επιτυχημένο συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Συνδυάζει ένα ελκυστικό σχέδιο με λειτουργικά χαρακτηριστικά. Χάρη στον σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου, ήταν δυνατή η κατασκευή ενός καλαίσθητου σταθμού εργασίας κάτω από το οποίο εναρμονίζεται τέλεια με το σχέδιο της σκάλας.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Εξοικονομήστε χώρο εύκολο!

Ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε αρκετό χώρο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό άνοιγμα στο πάτωμα μέσω του οποίου μια σκάλα με τη μορφή μιας σκάλας οδηγεί στο πάτωμα. Στο παράδειγμά μας, ο συνδυασμός ξύλου και ενός σύγχρονου κιγκλιδώματος από γυαλί είναι το επίκεντρο.

4. Εκπληκτική στροφή

Αν δεν έχετε πολύ χώρο και ο επάνω όροφος είναι πολύ ψηλός, μπορείτε επίσης να κάνετε μια υποδιαίρεση που θα σας δώσει περισσότερο χώρο.

5. Η κλασική σπειροειδή σκάλα

Μια σπειροειδής σκάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα σε μικρούς χώρους, καθώς είναι φυσικά σχεδιασμένο για να εξοικονομεί χώρο. Αν σας αρέσει το μοντέρνο, επιλέξτε ένα μοντέλο από γυαλισμένο γυαλί και μέταλλο!

6. Χρησιμοποιήστε μικρές κόγχες!

Έχοντας ένα μικρό σπίτι ή ένα μικρό διαμέρισμα δεν σημαίνει ότι δεν έχετε χώρο για μια σκάλα. Στο παράδειγμά μας, βλέπουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και μικρές κόγχες υπέροχη.

7. Ζώντας ιδέες για μικρά διαμερίσματα

Μερικές φορές το διαμέρισμα αποτελείται μόνο από ένα δωμάτιο, στο οποίο κάποιος θέλει να φιλοξενήσει διαφορετικούς χώρους διαβίωσης. Εδώ επίσης μια όμορφη ξύλινη σκάλα μπορεί να τονίσει μια γοητευτική ατμόσφαιρα.

8. Λαμπρές προοπτικές

Η τέλεια σκάλα πρέπει πάντα να εναρμονίζεται με το υπόλοιπο εσωτερικό. Ένα μείγμα διαφορετικών υλικών μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα μάτι-catcher. Στο παράδειγμά μας, το γυαλιστερό κάγκελο δίνει σε ολόκληρο το δωμάτιο ένα άγγιγμα της αίγλης.

9. Επιλογές δημιουργικού σχεδιασμού

Με λίγη δημιουργικότητα, οι σκάλες καθίστανται ένα αποτελεσματικό μάτι-catcher ακόμη και στα μικρότερα δωμάτια. Στο παράδειγμά μας, κάνει ακόμη το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε πόρτα, δημιουργώντας μια ανοιχτή αίσθηση χώρου.

10. Ένα καθαρό σχέδιο

Μερικές φορές είναι απλώς ένα μινιμαλιστικό σχέδιο που δημιουργεί ένα ειδικό μάτι-catcher. Στο παράδειγμά μας, βλέπουμε μια σκάλα που λειτουργεί πλήρως χωρίς κιγκλιδώματα και συναρπάζει μόνο με την κατασκευή και το χρησιμοποιούμενο υλικό.

11. Ένα σύγχρονο highlight

Ότι μια σκάλα είναι κάτι περισσότερο από ένα λειτουργικό στοιχείο, δείχνει αυτό το μοντέλο. Με μια μινιμαλιστική εμφάνιση ασπρόμαυρη και το ασυνήθιστο σχήμα της, η σκάλα είναι ένα σχέδιο που φωτίζει αμέσως το μάτι.

12. Μια πραγματική έκρηξη χρώματος

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα για τις σκάλες, μπορείτε επίσης να ορίσετε αποτελεσματικούς τόνους. Ενώ τα κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο ή το καφέ, στέκονται για μια κομψή εμφάνιση, δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια με φιλικούς τόνους όπως το μπλε.

13. Cool βιομηχανική chic

Τα δροσερά χρώματα και το ανθεκτικό μέταλλο θέτουν επίσης νέες τάσεις στο σχεδιασμό των κλιμακοστασίων. Για σπίτια ή διαμερίσματα βιομηχανικού στυλ, τα μοντέρνα σχέδια συνδυάζονται τέλεια με έναν τοίχο από τούβλα, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση.

14. Υψηλή!

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λιγότερες σκάλες, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το απλά υψηλότερο και χρειάζεται μόνο μερικά βήματα στον επόμενο όροφο.

15. Η σωστή διακόσμηση

Όχι μόνο η ίδια η σκάλα πρέπει να πείσει με το σχεδιασμό της, η διακόσμηση το καθιστά επίσης ένα μάτι-catcher. Στο παράδειγμά μας, δίπλα στη σκάλα χρησιμοποιήθηκαν διακοσμητικές μεταλλικές ράβδοι, οι οποίες παρέχουν στήριξη όταν ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν, παρέχοντας παράλληλα μια συναρπαστική εμφάνιση.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: