Κατοικία με στυλ

Ποιος δεν θέλει ένα μικρό εξοχικό σπίτι στη χώρα όπου μπορεί να συνταξιοδοτηθεί μετά την εργασία ή το Σαββατοκύριακο; Στη συνέχεια, λέει: Adieu καθημερινή άγχος, ευπρόσδεκτη χαλάρωση! Ωστόσο, αν η εξοχική κατοικία είναι ακόμα πολύ μακριά, μπορούμε να πάρετε τουλάχιστον ένα άγγιγμα της ειδυλλιακής αγροτικής ζωής στους τέσσερις τοίχους μας με την επίπλωση στυλ εξοχικό σπίτι. 

Ο όρος εξοχικό σπίτι προέρχεται από τα αγγλικά και τα μέσα μεταφράζονται ως καμπίνα ή εξοχικό σπίτι. Στην Αγγλία, αυτό αναφέρεται σε μικρά σπίτια που δεν είναι υπόγεια και έχουν μόνο ισόγειο. Εν τω μεταξύ, η αρχική γοητεία αυτών των κτιρίων και το τυπικό στυλ επίπλωσής τους έχουν γίνει μια αληθινή τάση. Με βάση το στυλ της χώρας ή το vintage εμφάνιση, το εξοχικό στιλ κατακτά τους χώρους διαβίωσης σε όλο τον κόσμο σήμερα. Και στην Ιταλία, η μαγεία του έχει λήξει και έχει στήσει στη Μπολόνια ίσο με ένα ολόκληρο διαμέρισμα σε εξοχικό σπίτι.

Σε λεπτομέρεια βρίσκεται η γοητεία

Τα καθαρά και απλά χρώματα είναι το σήμα κατατεθέν του στυλ εξοχικού σπιτιού. Αντί ενός φωτεινού, καθαρού λευκού, βάζετε εδώ σε ολόκληρη την επίπλωση του σπιτιού, αντί για ένα σπασμένο λευκό. Ως αποτέλεσμα, η ατμόσφαιρα δεν φαίνεται πολύ δροσερό και ακόμη και παίρνει μια πιο ζωηρή αφή. Τα έπιπλα είναι επίσης προσαρμοσμένα στο χρώμα: με απλό σχεδιασμό, τείνουν να παραμένουν στο παρασκήνιο, αλλά να εκπλήσσουν με στυλιστικές λεπτομέρειες όπως τα γυρισμένα πόδια. Οι ξύλινες δοκούς στην ψευδοροφή πάνω από το τραπέζι είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του στυλ εξοχικού σπιτιού.

Στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος, οι ιταλικοί μας εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει σε κάτι ιδιαίτερο: Ένα είδος μίνι σοφίτας δημιουργήθηκε πάνω από την τραπεζαρία. Μια σκάλα οδηγεί απευθείας από το σαλόνι στο δεύτερο, πάνω σαλόνι. Τα άνετα έπιπλα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να προσφέρετε επίσης ένα καλό μέρος για να μείνετε για τους επισκέπτες.

λουλούδια

Η Cosiness αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα σε στυλ εξοχικότητας: τα βελούδινα υφάσματα, τα μαλακά ταπετσαρίες και ο μεγάλος χώρος για χαλάρωση είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά. Μια λεπτή διακόσμηση τοίχων υπογραμμίζει τον ήσυχο χαρακτήρα του ντεκόρ. 

Τα φρέσκα λουλούδια είναι ένας μούστος σε αυτό το στυλ ζωής, επειδή δεν είναι μόνο να ζουν σε αγροτικές περιοχές, αλλά και να έχουν τη φύση αρκετά κοντά για να αγγίξουν. Επιπλέον, τα φυτά είναι γενικά ιδανικά για να ελαφρύνουν λίγο την ατμόσφαιρα ενός δωματίου και να το κάνουν να νιώθει σαν στο σπίτι.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Κουζίνα με γοητεία vintage

Από το καθιστικό οδηγεί στην κουζίνα. Και αυτό το δωμάτιο πείθει επίσης με καθαρό αλλά και αξιαγάπητες λεπτομέρειες. Ένας παλιός μύλος ξύλινου πιπεριού, μια κλίμακα ηλικίας δεκαετίας και ένα διακριτικό σχέδιο ελέγχου στους τοίχους δίνουν στην κουζίνα μια γοητευτική γοητεία.

Σας αρέσει αυτό το στυλ κουζίνας; Στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ για να πάρετε ακόμα περισσότερη έμπνευση: κουζίνες σε vintage σχεδίαση.

Υπνοδωμάτιο και μελέτη σε ένα

Δεδομένου ότι το ξύλο είναι το πιο δημοφιλές υλικό σε όλα τα στυλ αγροτικής επίπλωσης, βρίσκουμε επίσης παλιά ξύλινα έπιπλα εδώ. Το γραφείο και η καρέκλα στο σκοτεινό ξύλο σηματοδοτούν την επιφάνεια εργασίας στην κρεβατοκάμαρα και είναι μια υπέροχη αντίθεση με την κατά τα άλλα φωτεινή διακόσμηση. Ο χώρος αποθήκευσης δημιουργήθηκε εδώ ενσωματώνοντας ένα ράφι στον τοίχο.  

Σκέφτεστε τα τυπικά αγγλικά σπίτια σε στυλ εξοχικό σπίτι σε μια floral ταπετσαρία; Έτσι ήταν πιθανώς οι ειδικοί μας από Tommaso Bettini Architetto, γιατί η ταπετσαρία με floral μοτίβο δεν έλειπε εδώ στο υπνοδωμάτιο.

Το μπάνιο

Στο μπάνιο του ιταλικού διαμερίσματος βρίσκουμε επίσης ένα συνδυασμό φωτεινών χρωμάτων και σκούρου ξύλου. Αντί για ένα τυποποιημένο ράφι, προτιμάτε να βάλετε σε ένα ράφι σε μια ρετρό εμφάνιση με τα γυρισμένα πόδια. Και εδώ, επίσης, κόγχες στον τοίχο χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χώρου αποθήκευσης.

Τα κεραμίδια στο ντους ξεκίνησαν οπτικά από το υπόλοιπο χρώμα του μπάνιου με μια κίτρινη απόχρωση. Πιάστηκε από την ρετρό γοητεία ολόκληρου του διαμερίσματος, το σύγχρονο ντους βροχής μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε ακόμα στον 21ο αιώνα. 

Παρεμπιπτόντως, το στυλ εξοχικό σπίτι είναι επίσης chic-chic. Οι συστάσεις μας μπορείτε να βρείτε εδώ: Εγκατάσταση σε κομψό country.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: