Σκάλες για μικρά δωμάτια: 9 εντυπωσιακά σχέδια!

Εάν το διαμέρισμα ή το σπίτι έχει δύο ή περισσότερους ορόφους, οι σκάλες αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο της επίπλωσης. Αλλά δεν είναι μόνο ένα απαραίτητο κακό, αλλά μπορεί να κάνει κάτι με κομψό σχεδιασμό. Είναι όμως δύσκολο, αν θέλετε να συνδεθείτε σε έναν επάνω όροφο, αλλά διαθέτετε λίγο διαθέσιμο χώρο. Τότε ίσως πρέπει να είστε λίγο πιο δημιουργικός, αλλά δεν θα πρέπει να κάνετε χωρίς κομψό σχεδιασμό. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγείτε από τις ιδέες μας!

1. Κυμαινόμενο μοντέλο

Ας ξεκινήσουμε με αυτό το φιλικό μοντέλο που σχεδόν φαίνεται να επιπλέει. Λόγω του στενού σχεδιασμού των μάγουλων και των βημάτων και της έλλειψης κιγκλιδώματος, αυτή η σκάλα είναι ιδανική για μικρούς χώρους. Είναι πολύ επιφυλακτική και θα εξαφανιστεί με φωτεινό χρώμα οπτικά σχεδόν μπροστά στον τοίχο. Το μικρό βάθρο επιτρέπει τη χρήση του χώρου κάτω από τις σκάλες.

2. Συμπαγές από ξύλο

Το επόμενο μοντέλο με τα αμοιβαία προσβάσιμα βήματα είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Αυτό εξοικονομεί χώρο, επειδή τα βήματα είναι πολύ μικρότερα από αυτά που τα γνωρίζετε συνήθως. Και μην ανησυχείτε, αυτό που φαίνεται τόσο τολμηρό εδώ είναι μισό τόσο κακό. Δεδομένου ότι κάποιος έχει συνηθίσει σε αυτό γρήγορα. 

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Διπλή λειτουργία

Δεν είναι μόνο δυνατή η εξοικονόμηση χώρου με τις σκάλες, αλλά και ο χώρος κάτω από αυτό. Αυτό που τοποθετείται εκεί δεν απαιτεί αποτύπωμα αλλού. Για παράδειγμα, οι ρυθμίσεις καθισμάτων, ένα γραφείο ή, όπως φαίνεται στην εικόνα, το κατάστημα για τα παιδιά θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό εδώ. Απλά σκεφτείτε τι σκέφτεστε ή αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί εδώ. 

4. Ενσωματωμένο

Αυτό το μοντέλο είναι παρόμοιο με αυτό που έχουμε ήδη δει, αλλά πιο ακραίο. Υπάρχει πραγματικά μόνο χώρος για τα δάχτυλα των ποδιών σε κάθε όροφο. Ωστόσο, με αυτή την τακτική, μια σκάλα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε έναν περιορισμένο χώρο, ο οποίος επίσης υπερνικά ένα σχετικά απότομο ύψος. Ίσως δεν είναι το πιο όμορφο μοντέλο, αλλά είναι απλά ασύγκριτο για πραγματικά μικρούς χώρους!

5. Χρησιμοποιείται κάθε γωνία

Αυτή η σκάλα σχεδόν μοιάζει με τούβλα Lego. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, τα βήματα αποτελούνται από πλάκα ελέγχου. Μια μόνο ράβδος που βρίσκεται στη μέση φέρει τα βήματα. Έτσι η μινιμαλιστική σχεδίαση και χάρη στα χονδροειδή υλικά έρχεται εδώ καθαρά βιομηχανική αίσθηση.

Θέλετε μια σκάλα σε ένα μέρος όπου δεν μπορείτε να συνεχίσετε με τυποποιημένα μοντέλα; Οι ειδικοί μας σας βοηθούν!

6. Με καμπύλες

Με μικρό χώρο μπορείτε επίσης να εργαστείτε με σπειροειδείς σκάλες. Μπορούν να είναι απαλά καμπυλωτά, όπως σε αυτήν την εικόνα ή σπειροειδή εντελώς προς τα πάνω. Με την περιστροφή ξεπερνούν στην ίδια επιφάνεια ένα μεγαλύτερο ύψος από τους συγγενείς τους. Εκτός αυτού, μοιάζουν πολύ δροσερό!

7. συγκεκριμένα βήματα

Πιστεύετε ότι ο ογκώδης σκυρόδεμα μπορεί να λειτουργήσει σωστά μόνο σε μεγάλους χώρους; Λάθος! Ακόμη και με περιορισμένο χώρο μπορείτε να επιστρέψετε στο στιβαρό υλικό με μια σύγχρονη αίσθηση. Σε αυτό το παράδειγμα, τα συγκεκριμένα σκαλοπάτια συνδυάστηκαν με έναν τοίχο από όμορφα κοκκοποιημένο ξύλο - μια πολύ ωραία αλληλεπίδραση.

8. Εμφάνιση μετάλλων

Σχεδόν το ίδιο για κάθε είδος μετάλλου. Μη φοβάστε, ακόμη και σε ένα μικρό χώρο σε αυτό το εντυπωσιακό υλικό. Αυτό που αρχικά φαίνεται να συνηθίσει, μπορεί να γίνει πραγματικό μάτι-catcher στο δωμάτιο και ακόμη και να αποσπάσει την προσοχή από την έλλειψη μεγέθους. Με έξυπνο φωτισμό μπορείτε να βάζετε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

9. Ορισμένοι επιπλέον

Εξακολουθείτε να σας απουσιάζουν τα επιπλέον για τις σκάλες σας; Τι γίνεται με μια διακόσμηση των βημάτων; Μια έξυπνη ιδέα φωτισμού και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία μεταμορφώνουν αυτό το μάλλον μέτριο κλιμακοστάσιο σε μια ομορφιά με μαγευτική διάθεση. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: