7 πρακτικές ιδέες για μια γωνιά εργασίας στην κρεβατοκάμαρα

Εάν το διαμέρισμά μας έχει μόνο λίγα δωμάτια, κάποια δωμάτια πρέπει να έχουν διάφορες λειτουργίες
την ίδια στιγμή, για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο. Στην βέλτιστη περίπτωση
Θα χαλαρώσουμε μόνο εδώ και θα κοιμηθούμε τη νύχτα. Αλλά συχνά πρέπει να
μόνο ο κοιτώνας αναλαμβάνει επίσης τη λειτουργία του ιδιωτικού γραφείου. Επειδή κυρίως
Δεν υπάρχει ιδιωτικό δωμάτιο.

παρ 'όλα αυτά
Χρειαζόμαστε έναν τόπο όπου μπορούμε να κάνουμε την ηλεκτρονική τραπεζική μας
μπορεί να αποθηκεύσει έγγραφα ή σχεδιάζουμε διακοπές. Μετά από όλα, το υπνοδωμάτιο έχει
ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι ο χώρος στο σπίτι που είναι στην πραγματικότητα το πιο ήσυχο και
μακριά από το υπόλοιπο της εκδήλωσης στο σπίτι είναι. Αλλά πού πρέπει να πάει η γωνία εργασίας,
αν το ίδιο το υπνοδωμάτιο δεν φαίνεται πολύ μεγάλο. Έχουμε επτά
πιθανές ιδέες.

1. Λύση οροφής για τη βιβλιοθήκη

Τώρα έχουμε μιλήσει αρκετά και εξετάσουμε το πρώτο παράδειγμα. Εδώ βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο που λειτουργεί ταυτόχρονα ως ξενώνας και γραφείο. Το πλεονέκτημα είναι ότι εδώ έπρεπε να φιλοξενηθεί μόνο ένα μονό κρεβάτι. Στον τοίχο υπάρχει ένα στενό και μακρύ γραφείο. Αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα σε μια τέτοια μορφή σήμερα, δεδομένου ότι οι φορητοί υπολογιστές δεν χρειάζονται πολύ βάθος. Αντί να τοποθετήσουν ράφια στο πάτωμα, τα λευκά απλά ράφια στερεώθηκαν στο πάνω μέρος του τοίχου. Αυτό όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά χρησιμοποιεί και το άλλως νεκρό δωμάτιο. 

2η γωνιά γραφείου στο δεύτερο επίπεδο

Αυτή η λύση δεν είναι κατάλληλη για όλους, αλλά αν έχετε αρκετό ύψος δωματίου αλλά δεν έχετε τις εκτεταμένες διαστάσεις δαπέδου, μπορείτε πραγματικά να αφήσετε μια τέτοια ιδέα να περάσει από το κεφάλι σας. Ευκαιρίες για να οικοδομήσουμε ένα τέτοιο ημιώροφο, υπάρχουν αμέτρητες στην αγορά. Η συμβουλή μας: Είναι καλύτερο να συζητήσετε με έναν επαγγελματία τι και ποιο υλικό θα ήταν δυνατό ή ποια ερωτήματα ασφάλειας πρέπει να απαντηθούν εκ των προτέρων. 

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Όλα είναι καλά κρυμμένα

Αν θέλουμε ήδη να τοποθετήσουμε ένα μεγάλο γραφείο στην αίθουσα, τότε θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε αυτό. Αυτά μπορεί να είναι συρτάρια για το υλικό αρχειοθέτησης ή γραφείου μας, αλλά επίσης μπορεί να κρύβεται στο γραφείο ο υπολογιστής και ο εκτυπωτής. 

4. Το τραπέζι του υπολογιστή στην ντουλάπα

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επίσης τέτοια συστήματα στην αγορά που κρύβουν ένα ολόκληρο σύστημα υπολογιστή στο ντουλάπι. Όταν κλείνει, κρύβεται μπροστά στα μάτια. Και αν θέλετε να εργαστείτε, απλά ανοίξτε το ντουλάπι και αφήστε το. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση για όσους από εμάς θέλουν να περάσουν πολλές ώρες στον υπολογιστή. Επειδή ο χώρος είναι, όπως βλέπουμε, περιορισμένος σε σχέση με ένα ανοιχτό γραφείο. 

5. Περισσότερος χώρος μέσω των κρεβατιών

Αν έχουμε δουλεύοντας γωνιά ένα χώρο πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα, μπορούμε να αναζητήσουμε μια λύση σε μια διαφορετική διαδρομή και να προγραμματίσετε μια λειτουργική κρεβάτι, το οποίο μπορεί να παραταθεί κατά το τράβηγμα έξω σε ένα διπλό κρεβάτι. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα ότι δημιουργεί χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν διπλώνεται. Το μόνο μειονέκτημα: Τα στρώματα δίδονται σε πολλές περιπτώσεις σε τέτοια κρεβάτια. Εάν χρειάζεστε ένα ειδικό στρώμα για να κοιμηθείτε, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα εδώ.    

6. Ένα τραπέζι εργασίας για να ξεδιπλωθεί

Μια πολύ ωραία λύση για μικρές γωνίες γραφείων είναι μονάδες στις οποίες μπορεί να ανοίξει ο πάγκος εργασίας. Αυτό προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χώρου στο δωμάτιο. Επιπλέον, ο γραμματέας στην εικόνα μας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύει μικρά πράγματα. Chic είναι, εν πάση περιπτώσει!

7. Χώρος αποθήκευσης κάτω από το διπλό κρεβάτι

Πού να πάμε με όλους τους φακέλους μας, από τους οποίους δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε ή όχι. Επειδή συχνά περιέχουν σημαντικά έγγραφα για φόρους, ασφάλειες ή τράπεζες. Μετά από όλα, κάτω από ένα κρεβάτι υπάρχει συχνά αποθηκευτικός χώρος, τον οποίο αφήνουμε αχρησιμοποίητο. Αλλά εδώ θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε επίπεδη κουτιά ή συρτάρια στα οποία κρύβουμε τέτοια έγγραφα. Και αν χρειαζόμαστε τους φακέλους, είναι γρήγοροι. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 54 = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: