9 τάσεις για το μπάνιο το 2018

Οι τάσεις του μπάνιου για το 2018 δείχνουν ότι το μπάνιο θα πρέπει να είναι εξαιρετικά λειτουργικό, άνετο και ταυτόχρονα βιώσιμο. Αν το μπάνιο ήταν συχνά απλώς εκπληρώνει το σκοπό του, οι απαιτήσεις σε αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί και θα πρέπει να είναι όχι μόνο λειτουργική, αλλά και δελεάζουν. Πώς λειτουργεί αυτό το καλύτερο το 2018 εμφανίζεται στο Ideabook μας.

1. ενσωματωμένα έπιπλα

Τα αντίστοιχα ενσωματωμένα ντουλάπια εξασφαλίζουν ότι τα πάντα στο μπάνιο μπορούν να ρέουν - από το νερό μέχρι το σχεδιασμό. Αυτή η λύση ραφιών, η οποία έχει ενσωματωθεί απόλυτα στη δομή του δωματίου, προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και παράλληλα δημιουργεί συνοχή. Με το ενσωματωμένο φως μπαρ τους, αυτά τα έπιπλα συμβάλλουν επίσης στο σχεδιασμό φωτισμού στο μπάνιο. 

2. Αδιάβροχη ταπετσαρία

Εντυπωσιακό δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τη διακόσμηση! Ένας ολόκληρος τοίχος ήταν επιπλωμένος με ταπετσαρία μοτίβου και τονίζει την αγάπη της φύσης. Είναι σημαντικό ότι η ταπετσαρία είναι κατάλληλη για βρεγμένα δωμάτια και ότι ακόμη και μερικές σταγόνες νερού δεν μπορούν να την βλάψουν.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Γυαλισμένα τούβλα

Τα μπάνια στην ρετρό-chic είναι επίσης το έτος 2018 ανακοίνωσε. Τα γυαλισμένα πλακάκια, που διατίθενται σε όλα τα χρώματα και τα τελειώματα, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με τα σύγχρονα είδη υγιεινής, συμβάλλουν σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό με ρετρό άγγιγμα.

4. Vintage έπιπλα για το μπάνιο

Όπως ισχίο ως το ρετρό σχεδιασμό είναι τα μπάνια σε vintage στυλ. Για αυτό συμβάλλουν σε αυτό το μπάνιο δίπλα στον νεροχύτη με ορατούς σωλήνες, τα χρώματα τοίχων και την επένδυση ξύλου και την ανάλογη διακόσμηση.

5. Θέσεις για αντικείμενα

Εάν έχετε λίγο χώρο στο μπάνιο, θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή τη λύση! Οι κόγχες είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη το 2018! Δεν φαίνονται μόνο κομψά, αλλά δημιουργούν επίσης αποθηκευτικό χώρο, για παράδειγμα στο ντους, όπου δεν χρειάζεται πια ντουζιέρα.

6. Μάρμαρο

Το μάρμαρο δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Είτε μοντέρνο μπάνιο ή μπάνιο σε κλασικό στιλ - το υλικό που χρησιμοποιείται για την, όπως ράφια, αλλά και για το σχεδιασμό των δαπέδων ή τοίχων και μπορεί να είναι εξαιρετική, σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως το ξύλο ή μέταλλο.

7. Κρουνοί εξοικονόμησης νερού

Η αειφορία είναι ακόμα ένα σημαντικό ζήτημα στο μπάνιο. Το καλύτερο και πιο εύκολο να πιάσει αυτό σχετικά με την εγκατάσταση των βρύσες εξοικονόμησης νερού και τις κεφαλές των ντους, το οποίο κάνει μια σημαντική συμβολή στο περιβάλλον και μπορεί ακόμα να είναι κομψή και πρακτική.

8. Το μπάνιο γίνεται καθιστικό

Ποιος στο μπάνιο αξίζει την ευεξία και περιποιήσεις στιγμές θα είναι ενθουσιασμένος από αυτό το μπάνιο. Εδώ, η ψυχή χαλάει χάρη στην επιλογή των σωστών υλικών και επίπλων για το μπάνιο. Επισημαίνεται σε αυτό το μπάνιο τα μικρά στοιχεία από ορείχαλκο, σε συνδυασμό με ρετρό πλακάκια, μπανιέρα ανεξάρτητη και φυσικό ξύλινο πάτωμα.

9. Ένα ενιαίο ντους

Οι ντουζιέρες που διαχειρίζονται χωρίς βήμα και είναι εγκατεστημένες στο πάτωμα είναι από καιρό σε μόδα. Αυτά σταματούν μόνο από ντους που διαχειρίζονται χωρίς αρμούς. Δημιουργούν ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό, μοντέρνο σχεδιασμό και εξασφαλίζουν μια ομοιογενή ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Είναι σημαντικό να εναρμονιστούν όλες οι λεπτομέρειες και να διατηρηθούν τα άλλα είδη υγιεινής και τα έπιπλα όσο το δυνατόν πιο μινιμαλιστικά και καθαρά.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 77 = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: