10 συνδυασμοί χρωμάτων για τη μοντέρνα πρόσοψη

Δεν είναι ένα μοντέρνο στυλ πρόσοψης με τις μεγάλες επιφάνειες του και το τέλειο σχέδιο; Δεν πιέζει τον εαυτό του πάρα πολύ σε πρώτο πλάνο, είναι εξαιρετικά πρακτικό και επίσης υπέροχο για χρόνια, αν όχι για δεκαετίες να φανεί υπέροχο. Μια κομψή understatement που ταιριάζει σε κάθε μέγεθος και κάθε περιβάλλον.

Αλλά πρέπει επίσης να ομολογήσουμε ανοιχτά ότι οι επιλογές σχεδιασμού χρώματος του εκτεθειμένου σκυροδέματος ή των σύγχρονων προσόψεων είναι μάλλον περιορισμένες. Αλλά αν δεν θέλετε να κάνετε χωρίς έγχρωμη πρόσοψη, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τώρα, γιατί: Σήμερα έχουμε 10 συμβουλές για εσάς για έναν κομψό συνδυασμό χρωμάτων της μοντέρνας πρόσοψης! Ναι, παρά τα πάντα, είναι δυνατόν να είναι μοντέρνα και πολύχρωμα! Τα σύγχρονα σπίτια μπορεί να είναι πολύχρωμα. Και ποιος ξέρει, ίσως ακόμη και το αγαπημένο σας χρώμα είναι εκεί!

1. Ζεστό και κομψό χάρη στη διακόσμηση από ξύλο

Οι φυσικές αποχρώσεις του ξύλου συχνά κρύβονται πίσω από ένα παχύ στρώμα από λούστρο - για να δημιουργηθεί μια σταθερή εμφάνιση. Όταν ρίξετε μια ματιά σε αυτή την όμορφη πρόσοψη, αναπόφευκτα αναρωτιέστε: Γιατί; Το φυσικό χρώμα των ξύλινων πλαισίων δίνει τη ζεστή λευκή γκρίζα-μαύρη διάταξη, την άνεση και ακόμη και την κομψότητα. Ένα καλό παράδειγμα του γεγονότος ότι το ξύλο κόβει μια λεπτή φιγούρα όχι μόνο στην είσοδο αλλά και στην πρόσοψη. Εάν αναρωτιέστε πώς να φτιάξετε ένα μεγαλοπρεπή ξύλινο σχέδιο από μια κανονική μπροστινή πόρτα: 14 ουράνια ξύλινα πόρτα για τη σύγχρονη είσοδο

2. Αρμονικές κλίσεις χρώματος

Ένας συνδυασμός χρωμάτων που έχει αποδειχθεί για εσωτερική διακόσμηση για χρόνια, αρέσει να πέφτει πίσω στην κρέμα και τόνους ώχρας για να δημιουργήσει μια αρμονική ατμόσφαιρα δωματίου. Στην κρεβατοκάμαρα για παράδειγμα. Και αυτό που λειτουργεί στο πιο οικείο από όλα τα διαστήματα, φυσικά, λειτουργεί όπου ο καθένας μπορεί να το δει. Ή; 

Μια σύγχρονη πρόσοψη με λεπτές αποχρώσεις κρέμας είναι ιδανική για να συμπληρώνεται με ώχρες ή γήινες μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Παρεμπιπτόντως, ξαναχρησιμοποιείται ξανά, το ξυλώδες ξύλο.
Και έτσι ένα πραγματικά νηφάλιο κτίριο γίνεται ένα ζεστό, κομψό σπίτι από το οποίο κάποιος θέλει να σταματήσει, προκειμένου να απολαύσει για άλλη μια φορά τις αρμονικές του κλίσεις χρώματος. Παρατήρησα ότι ακόμα και η κάτω πλευρά του αυτοκινήτου είναι καλυμμένη με λεπτό ξύλο; Τι ωραία ιδέα!

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Υποτιτλισμός χρώματος

Φυσικά, αν σας αρέσει λίγο πιο συγκρατημένο, δεν χρειάζεται να κάνετε χωρίς τα χρώματα στο σπίτι σας. Αντίθετα. Ο συνδυασμός των σιωπηρών χρωμάτων, όπως ο σκούρος χρωματικός τόνος με μελιτζάνα και το μαύρο τμήμα της πρόσοψης, μοιάζει πολύ ελκυστικός παρά το ή ίσως λόγω της υποβαθμισμένης χρώσης. Ωστόσο, για να μην διακινδυνεύσετε να δώσετε στην πρόσοψη μια βαρύτητα που ίσως δεν προοριζόταν, ίσως αξίζει τον κόπο να δείτε τη θέα με ένα ζευγάρι στοιχεία από φυσικό ξύλο. Σε αυτό το σημείο, θα μπορούσατε τώρα να γράψετε ολόκληρα δοκίμια για τον τέλειο συνδυασμό σκοτεινών και φυσικών στοιχείων πρόσοψης. Μια ματιά σε αυτό το παράδειγμα, ωστόσο, λέει περισσότερες από 1000 λέξεις, σωστά;

4. Σκούρο πρόσοψη, λεπτό ξύλο

Ειδικά όταν η δημόσια γη ανακατασκευάζεται σε οικοδομήσιμη γη, γίνεται ολοένα και συχνότερη: σκοτεινές σχεδιασμένες προσόψεις. Επιστρέφουν πλήρως στη μόδα χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό και παρά το μαύρο και γκρι χρώμα που φαίνονται σχεδόν φως - και έτσι φέρνουν εντελώς νέες δυνατότητες στην κατασκευή προσόψεων. Η αντοχή και η διαχρονική κομψότητα είναι συχνά οι λόγοι για τους οποίους οι κατασκευαστές σπιτιού βασίζονται σε σκοτεινά στοιχεία πρόσοψης. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι τέτοιο, δεν μπορείτε να αποφύγετε το στοιχείο του ξύλου, γιατί: Για να δώσετε στην εξωτερική εμφάνιση μια ατομική αφή, το σκοτεινό πολύτιμο ξύλο είναι τέλειο. Ως απροσδόκητο στοιχείο, όχι μόνο προσφέρει εκπληκτική εμφάνιση, αλλά συνδυάζεται τέλεια με την κομψή, σταθερή αφή που εκπέμπει την πρόσοψη προς τα έξω.

5. Το πλεονέκτημα των ελαφριών και σκούρων χρωμάτων

Δεν είναι εύκολο να βρείτε τα σωστά χρώματα για τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Μόλις αποφασίσετε, η επόμενη πρόκληση είναι σχεδόν στο κατώφλι σας. Ποιες περιοχές πρέπει να είναι χρωματισμένες; Ακολουθούν μερικά χρήσιμα κόλπα. Οι φωτεινές αποχρώσεις καθιστούν ένα σπίτι πάντα λίγο μεγαλύτερο και τακτικό, ενώ οι σκοτεινές αποχρώσεις το κάνουν μικρότερο. Το πλεονέκτημα των σκούρων τόνων, ωστόσο, είναι ότι συχνά συμβάλλουν στην καλύτερη ενσωμάτωση του σπιτιού στο περιβάλλον - το οποίο στη συνέχεια λειτουργεί πολύ αρμονικά και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ιδιαίτερα πράσινες γειτονιές. Όπως ισχύει πάντα: Χρησιμοποιούμενα, οι χρωματικές σειρές φτάνουν στο μέγιστο αποτέλεσμα!

6. Η έντονη χρωματική αντίθεση

Με όλη τη νεωτερικότητα και με κάθε υποτιμή, που του αρέσει λίγο gaudiger, τώρα έρχονται τα καλά νέα: Δεν πρέπει πάντα να είναι ο καλυμμένος τόνος πρόσοψης. Γιατί, για παράδειγμα, με ένα δυνατό κόκκινο χρώμα; Αν συνδυάσετε τα σιωπηρά χρώματα με μια φωτεινή αντίθεση, τότε το παλιότερα συγκρατημένο σπίτι γίνεται πραγματικό φως! Ως ένα έγχρωμο στοιχείο είναι ιδιαίτερα kleinteiligere περιοχή της εξωτερικής πρόσοψης, γιατί όπως πάντα: λιγότερο είναι περισσότερο! Μια έντονα αντιπαραβαλλόμενη αντίθεση είναι κάτι περισσότερο από μια εντελώς έγχρωμη πρόσοψη. Αυτό είναι προφανές, έτσι; Σε αυτό το παράδειγμα, είναι μέρος της βεράντας. Ομοίως κατάλληλες είναι οι υδρορροές, τα πλαίσια πόρτας και παραθύρων ή τα εγκάρσια στοιχεία πρόσοψης. Η φαντασία σας δεν γνωρίζει όρια. Τολμήστε!

7. Συνδυάστε τα φωτεινά χρώματα μεταξύ τους

Οι φωτεινές προσόψεις είναι ιδιαίτερα φιλικές και κάνουν ένα σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο από όσο είναι πιθανό. Είναι επίσης αρμονικά ενσωματωμένα στο περιβάλλον τους χάρη στις ελαφρώς έντονες τιμές τους. Αλλά: αφήνοντας ολόκληρη την πρόσοψη του σπιτιού του απλά λευκό, αυτό ακούγεται βαρετό, έτσι; Αν θέλετε να συνδυάσετε διαφορετικές, φωτεινές αποχρώσεις, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα: Οι ματ επιφάνειες φαίνονται ιδιαίτερα αρμονικές σε μεγάλες επιφάνειες, επειδή δεν παίζουν πάρα πολύ στο προσκήνιο. Τα γυαλιστερά καθώς και τα ημι-στιλπνά χρώματα, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικά για τον καθορισμό των τόνων. Μια μικρή επιφάνεια της πρόσοψης, η οποία δίνει όλη τη δομή της πρόσοψης. Αυτά μπορεί να είναι λωρίδες καθώς και κουφώματα παραθύρων ή θυρών. Ή ακόμα, τι άλλο αποκαλύπτει η πρόσοψη από την άποψη των μικρών λεπτομερειών. Με αυτό το εύκολο να θυμόμαστε κάθε τέχνασμα γίνεται απόλυτη μάτι! Το μυστικό μας αγαπημένο είναι η πόρτα του γκαράζ! Σύγχρονη, παιχνιδιάρικη και όμως κομψή! Απλά υπέροχο. Φυσικά θα βρείτε περισσότερα garage σχέδια στο τμήμα γκαράζ μας όπως πάντα!

8. Κλασικός συνδυασμός χρωμάτων

Για εκείνους που τους αρέσει λίγο πιο κλασικό και που τους αρέσουν τα πολύχρωμα τμήματα πρόσοψης καθώς και το χρώμα, το κλασικό μπλε χρώμα πρόσοψης είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αρχικά, αυτό θα μπορούσε να ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά εκείνοι που οδηγούν γύρω από τη γειτονιά με τα μάτια τους ανοιχτά θα παρατηρήσουν ότι τα μπλε τμήματα πρόσοψης δεν είναι τόσο ασυνήθιστα καθόλου. Και όποιος έχει πάρει ποτέ διακοπές στη Μεσόγειο θα πρέπει να γνωρίζει τα πλεονεκτήματα των στοιχείων του μπλε σπίτι ούτως ή άλλως. Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, από την ισχυρή έως την αποκλειστική, δεν αναπνέουν μόνο τη ζωή στη λευκή πρόσοψη, αλλά έχουν και μια απίστευτα ήρεμη επίδραση στους ανθρώπους και στα κτίρια.

9. Βρείτε το δικό σας στυλ

Η δημιουργία ενός σπιτιού είναι ένα έργο του Ηρακλή, ειδικά στην αρχή. Ωστόσο, με τις αρμόδιες συμβουλές ενός αρχιτέκτονα, μπορείτε ήδη να διευκρινίσετε ορισμένα βασικά ζητήματα σχεδιασμού ενώ σχεδιάζετε. Φυσικά, το χρωματικό σχέδιο μιας σύγχρονης πρόσοψης όχι μόνο ακολουθεί τις καθιερωμένες αρχές, αλλά φυσικά εξαρτάται επίσης από την προσωπική γεύση των κατοίκων του σπιτιού. Έτσι μπορεί να βοηθήσει να μάθετε σε ανοικτές συνομιλίες, ποιο ύφος προτιμάτε περισσότερο. Είναι ίσως το πρωτοποριακό στυλ ή ίσως το κλασσικό στυλ με ζεστά ξύλινα στοιχεία; Υπάρχει ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για κάθε γούστο, αυτό είναι σίγουρο!

10. Η δοκιμή πρόσοψης σε μικρή κλίμακα

Γκρίζο είναι όλοι θεωρία. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο πρόγραμμα CAD, ανεξάρτητα από το πόσο ρεαλιστική μια μελέτη δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα πράγμα: την πραγματικότητα. Έτσι, εάν έχετε συμφωνήσει σε ένα σχεδιασμό χρωματιστής πρόσοψης, τότε μόνο βοηθάτε να τα θέσετε σε ενέργεια. Φυσικά όχι σε μεγάλη κλίμακα, αλλά πρώτα απ 'όλα με μικρά στοιχεία. Για να δείτε πώς αλληλεπιδρά το σχέδιο με την πρόσοψη, το φως και το περιβάλλον. Τα χρώματα στο λυκόφως εξακολουθούν να φαίνονται τόσο όμορφα όσο είναι στη φωτεινή ηλιοφάνεια ή εμφανίζονται ξαφνικά μουντά και ασήμαντα; Και πώς τα ρυθμίζετε καλύτερα μετά το ηλιοβασίλεμα με το κατάλληλο σχέδιο φωτισμού; Εάν έχετε βρει μια απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, τίποτα δεν εμποδίζει την τελική σχεδίαση πρόσοψης!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: