6 όμορφες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για βιομηχανική κομψότητα

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας στο Industrial Chic, είναι σημαντικό να εργαστείτε με τις υπάρχουσες πρώτες ύλες. Οι πρώτες ύλες εντυπωσιάζουν με την απλότητα, την ομορφιά τους χωρίς θεραπεία, τις ενδιαφέρουσες δομές, τα χρώματα και τα σχήματα. Το σκυρόδεμα, η πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο είναι τα στοιχεία που επεξεργάζονται κυρίως σε σπίτια. Είναι ιδανικά για τη δημιουργία και τη διακόσμηση του σπιτιού, του υπνοδωματίου, του μπάνιου ή της κουζίνας σας σε βιομηχανικό στιλ. Ειδικά σε μεγάλα δωμάτια και σοφίτες με ψηλά ταβάνια και μεγάλες επιφάνειες, το βιομηχανικό στυλ είναι πολύ καλό και φαίνεται αισθητικά, καθαρό και μοντέρνο. Έτσι ώστε το διαμέρισμα να μην φαίνεται πολύ δροσερό, είναι σημαντικό να πειραματιστείτε με ζεστά χρώματα και υλικά. Επωφεληθείτε από τις υπάρχουσες πρώτες ύλες και τις ιδιότητές τους για να δώσετε στο σπίτι σας μια σύγχρονη αλλά ζεστή βιομηχανική κομψότητα και εμπνευστεί από τους ειδικούς μας!

Δείξε το ξύλο σου!

Το ακατέργαστο ξύλο σε όλους τους διαφορετικούς κόκκους και τις χρωματικές διαβαθμίσεις είναι ένα από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά στοιχεία για τη δική σας
Διαμέρισμα. Το ξύλο είναι ζωντανό, αναπνέει και κινείται και ακτινοβολεί ζεστασιά
και ξεκούραση. Για παράδειγμα, αν ζείτε σε μια ανακαινισμένη αγροικία,
ένα παλιό αχυρώνα ή ένα παλιό κτίριο με ξύλινα δοκάρια ζει, τα χρησιμοποιεί
αναγκαστικά ως εργαλείο σχεδιασμού. Ακόμα και τα παλιά ξύλινα πατώματα εκπέμπουν
μια ακαταμάχητη γοητεία και εξασφαλίζει τέλεια άνεση.
Σημαντικό για το ξύλο είναι η φροντίδα: κερί ή σφραγίστε το
Ξύλινα στοιχεία, προστατεύοντάς τα από τη σκόνη, την υγρασία και τη βρωμιά.
Επίσης, προσέξτε όταν επιλέγετε το υλικό καθαρισμού για να το κάνετε
δεν έχει υποστεί ζημιά. Είναι η ξύλινη ακτίνα σας πολύ σκοτεινή για σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα!
Αφαιρέστε το και γυαλίστε το με διαφάνεια ή σε μια απόχρωση που
σας αρέσει το καλύτερο!

Τοίχοι από τούβλα για δροσερό σχεδιασμό

Τούβλα τοίχους, θα πρέπει να έχετε, δεν πρέπει να αποκρύψετε σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να ζωγραφίσει πάνω τους. Δίνουν στον χώρο σας μια πολύ δροσερή, σχεδίαση προσανατολισμένη εμφάνιση που δεν πρέπει να δώσετε μακριά. Ο χώρος στη φωτογραφία μοιάζει με ένα μοντέρνο γραφείο σχεδιασμού σε μία από τις πιό παρθένες μητροπόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο ή η Νέα Υόρκη. Ο τοίχος από τούβλα είναι η βάση, το ξύλινο τραπέζι και οι δερμάτινες καρέκλες, το παλιό ντουλάπι και τα φώτα ολοκληρώνουν το βλέμμα και το αποτέλεσμα. Με αυτά τα υλικά και στοιχεία, μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε δωμάτιο με το μοντέρνο βιομηχανικό στυλ χωρίς να είναι υπερψυγμένο ή άψυχο. Το ζεστό χρώμα του τούβλου, του ξύλου και του μαλακού δέρματος παρέχει επαρκή άνεση και ευεξία.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Πολυτελή σε γκρι με σκυρόδεμα

Το σκυρόδεμα είναι γκρι, αυτό είναι σωστό. Αλλά το γκρι δεν είναι βαρετό χρώμα και το σκυρόδεμα δεν είναι ένα άσχημο υλικό. Το αντίθετο: τα τελευταία χρόνια, οι εμπειρογνώμονες έχουν κάνει θαύματα με συγκεκριμένο και εκτεθειμένο σκυρόδεμα και έχουν σχεδιάσει εξαιρετικά πολυτελή και υψηλής ποιότητας σπίτια και διαμερίσματα με τη βοήθεια της γκρίζας ύλης. Έτσι έχετε όμορφα τσιμεντένια τοιχώματα με μοναδικά σχέδια και υφές, αφήστε τα ελεύθερα. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, όπως το ξύλο, το σκυρόδεμα φαίνεται πολύ κομψό και γελοίο. Ειδικά στα μινιμαλιστικά διαμερίσματα, το σκυρόδεμα είναι εξαιρετικό. Αν σας προσφέρουμε το καθιστικό σας με μαλακά χαλιά, μαλακά υφάσματα και ζεστό φως, το έχετε ζεστό και άνετο, αλλά ταυτόχρονα σίγουρα κομψό στο σύγχρονο βιομηχανικό ύφος.

Κατασκευές από μέταλλο

Τα μεταλλικά σκαλωσιά και άλλα φέροντα στοιχεία είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, εκτός από τα παλιά εργοστάσια. Αλλά ίσως έχετε ακόμα μερικά μεταλλικά στοιχεία στο σαλόνι σας ή τα βάζετε στον εαυτό σας, για παράδειγμα στο κάγκελο. Στο παράδειγμα που παρουσιάζεται εδώ μπορείτε να δείτε πολύ καλά πώς μπορούν να εμφανιστούν σύγχρονες και συναρπαστικές μεταλλικές κατασκευές σε δωμάτια επιπλωμένα σε βιομηχανικό ύφος. Το δωμάτιο θυμίζει παλαιό σταθμό, το βλέμμα συνδυάζει ταξίδια, αναχώρηση, νοσταλγία. Χωρίς τα μεταλλικά πλαίσια, το δωμάτιο θα φαινόταν πολύ μεγάλο και χαμένο. Το μέταλλο του δίνει τη δομή και το διαιρεί σε επιμέρους περιοχές. Επίσης ωραίο είναι ο συνδυασμός με το γυαλί - μια άλλη άκρη, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το διαμέρισμά σας σε βιομηχανικό στυλ!

Σωλήνες και σωλήνες ως διακοσμητικά στοιχεία

Οι σωλήνες και τα σωληνάρια είναι ιδανικά στοιχεία όταν προσφέρετε ένα βιομηχανικό στυλ χώρο διαβίωσης. Για τους περισσότερους, είναι ένα λεκέ για να κρύψετε - παρακαλώ μην το κάνετε! Στο βιομηχανικό chic αυτά τα λειτουργικά στοιχεία έχουν την αιτιολόγησή τους και ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Είναι, για παράδειγμα, το i-Tüpelchen, το οποίο καθιστά το Industrial Chic πραγματικά αυθεντικό. Φυσικά, αν οι σωλήνες σας είναι παλιές, μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με καινούργιες και να επιλέξετε μοντέλα που θα σας προσκρούσουν. Ο χαλκός είναι πολύ μοντέρνος και λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και γυαλί.

Ακατέργαστες πέτρινους τοίχους για μέγιστο αποτέλεσμα

Το χάρισμα ενός πέτρινου τοίχου είναι πραγματικά μοναδικό και δεν μπορεί να παραχθεί από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Έχετε έναν τέτοιο πέτρινο τοίχο στο σπίτι; Και αν δεν θέλετε να είναι ολόκληρος ο τοίχος, επειδή μπορεί να θέλετε να σπάσετε τους τοίχους και να δημιουργήσετε μεγαλύτερους χώρους, ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον ένα μέρος για συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, όσο μεγαλύτερο είναι το πέτρινο τοίχο, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι, όπως στο παράδειγμα ενός καθιστικού που παρουσιάζεται εδώ, όπου υπάρχει ένας πλήρης τοίχος συν το πέτρινο τοίχο. Εδώ είναι ιδιαίτερα ορατό πόσο υπέροχη πέτρα και ξύλο κάνουν μαζί. Ακόμα και το τζάκι φαίνεται τέλεια. Η φωτιά είναι εξίσου φυσικό στοιχείο με το ξύλο και την πέτρα, και έρχεται πραγματικά στη δική του στο σωστό περιβάλλον.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τους ειδικούς μας και άλλα βιβλία ιδεών και να βρούμε τρόπους να σας προσφέρουμε το χώρο διαβίωσης στο βιομηχανικό ύφος. Ορισμένα υλικά μπορεί να υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας, άλλα μπορεί να φέρονται στο σπίτι σας με τη μορφή επίπλων ή στοιχείων διακόσμησης για να δημιουργηθεί το τέλειο βιομηχανικό ύφος.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: