Πρακτικές και όμορφες: 8 λαμπρές ιδέες για την κουζίνα σας

Είτε ως ράφι για τα συστατικά και τις συσκευές κουζίνας, ως επιφάνεια εργασίας ή για να απολαύσετε ένα μικρό σνακ: Ένα
λειτουργικό μετρητή κουζίνα είναι απλά απαραίτητη. Δεν πρέπει μόνο να είναι πρακτική
αλλά και να πείσει από ένα ελκυστικό σχέδιο. ο
Αυτό είναι δυνατό, δείξτε αυτά τα σχέδια και ιδέες που έχουμε για εσάς
έχουν συγκεντρωθεί. Διασκεδάστε να ανακαλύψετε και να αντιγράψετε!

Περισσότερος χώρος αποθήκευσης

Αμέτρητα γλάστρες, σκεύη και άλλες συσκευές πρέπει να αποθηκεύονται σε κάθε κουζίνα. Πρακτικά γι 'αυτό είναι συρτάρια συρταριών κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Έτσι χρειάζεται μόνο ένα χέρι για να βρείτε το σωστό κατσαρόλα ενώ μαγειρεύετε.

Το τέλειο σύστημα αποθήκευσης

Αντί να τρέχετε εμπρός και πίσω στην κουζίνα για κάθε πλάκα και κουτάλι, θέλουμε έξυπνες λύσεις που εξοικονομούν χρόνο και διευκολύνουν την εργασία στην κουζίνα. Το τέλειο είναι ένα σύστημα αποθήκευσης στον πάγκο της κουζίνας, όπως στο παράδειγμά μας, με το οποίο μπορείτε να τοποθετείτε πλάκες, κουτάλια και ακόμη και σανίδες κοπής και έχουν πάντα στο χέρι.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Πρακτικά και διακοσμητικά αξεσουάρ

Υπάρχει μια ποικιλία αξεσουάρ κουζίνας που δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά και ομορφύνετε τον πάγκο της κουζίνας σας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη μικρή θήκη φιάλης, στην οποία το αγαπημένο κρασί μπορεί να αποθηκευτεί διακοσμητικά. Επίσης ένα όμορφο μπολ με φρούτα ή ένα υψηλής ποιότητας μπαστούνι εμπλουτίζουν κάθε κουζίνα.

Εξαιρετικά οργανωμένη

Όπως βλέπουμε σε αυτό το παράδειγμα, σχεδόν όλα μπορούν να οργανωθούν τέλεια κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Ένα έξυπνο σύστημα μεγάλων και μικρών συρταριών κάτω από το πάγκο και ένα επιπλέον ράφι πάνω από αυτό παρέχει ένα μόνιμο μέρος για πιάτα, συστατικά και συσκευές κουζίνας.

Ένθετα για το συρτάρι

Ποιος δεν το γνωρίζει αυτό: Έχετε ένα μεγάλο συρτάρι, στο οποίο κρύβονται αμέτρητα σκεύη. Αλλά τελικά δεν θα βρείτε τίποτα πια. Η τέλεια λύση είναι απλά ένθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση μπαχαρικών, σάλτσες και πολλά άλλα πράγματα.

Δημιουργήστε περισσότερο χώρο

Έχουμε ήδη δει ότι κάτω από τον πάγκο της κουζίνας θαυμάσια συρτάρια μπορούν να ενσωματωθούν. Αλλά γιατί να μην εγκαταστήσετε ένα διακοσμητικό ράφι; Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε βιβλία μαγειρικής, περιοδικά και μικρά αξεσουάρ, τα οποία είναι ταυτόχρονα μια όμορφη διακόσμηση για όλη την κουζίνα.

Η μυστική επιφάνεια εργασίας

Δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο πάγκο κουζίνας, αλλά χρειάζεται επειγόντως μια πρόσθετη επιφάνεια εργασίας; Ειδικά για τις μικρές κουζίνες, υπάρχουν καινοτόμες λύσεις, όπως αυτό το εξάρτημα εκφόρτωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επιφάνεια αρχειοθέτησης ή εργασίας και στη συνέχεια να τον αφήσετε να εξαφανιστεί ξανά στον πάγκο της κουζίνας.

Ένα λειτουργικό εξοπλισμό κουζίνας

Ακόμα κι αν πρέπει να ξοδέψετε λίγο περισσότερα χρήματα, πληρώνετε για να επενδύσετε σε εξοπλισμό κουζίνας που θα διευκολύνει την καθημερινή σας εργασία. Τι γίνεται με μια φορητή βρύση που μπορεί εύκολα να τραβηχτεί προς όλες τις κατευθύνσεις, καθιστώντας ευκολότερο για σας να βάζετε νερό σε μεγάλες γλάστρες ή να καθαρίζετε το νεροχύτη.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: