Ρύθμιση με ελαφρύ ξύλο

Θέλετε να παραδώσει το διαμέρισμά σας διαχρονικά όμορφο και φυσικά επίσης φυσικά; Τότε αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις ζωντανές ιδέες μας με το φως ξύλου!

Το ελαφρύ ξύλο είναι πάντα ουδέτερο και φιλικό και επομένως δεν θα χάσει ποτέ τη δημοτικότητα ως τάση επίπλωσης. Είτε ως έπιπλο είτε σαν τοίχος και πάτωμα - με το φυσικό υλικό μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή και ταυτόχρονα φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Είτε στο μπάνιο είτε στην κουζίνα - σας παρουσιάζουμε ασυνήθιστες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για το ελαφρύ ξύλο.

Φωτεινό ξύλινο πάτωμα

Θα πρέπει να έρθετε στο σπίτι σας τέσσερις τοίχοι; Στη συνέχεια, κοιτάξτε πρώτα στο σχεδιασμό του δαπέδου στο δωμάτιο: Υπάρχει ένα ασαφές χαλί ή γρατζουνισμένο έλασμα μπροστά σας; Τότε είναι καιρός για ένα νέο πάτωμα!

Πόσο όμορφο μπορεί να μοιάζει με ένα φωτεινό ξύλινο πάτωμα, φαίνεται από αυτό το παράδειγμα. Η απλή διακόσμηση του σπιτιού λαμβάνει μέσω του καταστρώματος του πυρήνα Douglas ένα ζεστό και ταυτόχρονα καλά δομημένο χαρακτήρα.

Κουζίνα με ξύλο

Οι κουζίνες σε στυλ χώρας είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της χρήσης του
Το ξύλο μπορεί να κάνει το συνήθως δροσερό δωμάτιο τεράστιο
ομορφαίνουν. 

Τα μέτωπα αυτής της κουζίνας
Για παράδειγμα, καλύφθηκαν με πραγματική άγρια ​​δρυς. Το φωτεινό στερεό ξύλο φεύγει από το σύνολο
Το δωμάτιο είναι πολύ πιο άνετα. Μια ανθεκτική επιφάνεια εργασίας
Οι σχιστολιθικές και κονσέρβες λαβές λαβής από μέταλλο παρέχουν μια σημαντική αντίθεση που δίνει στον χαρακτήρα της κουζίνας κάτι συγκεκριμένο.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Ξύλο στο μπάνιο

Ξύλο στο μπάνιο; Ναι, σίγουρα! Και εδώ είναι ένα παράδειγμα γιατί το ξύλο πρέπει να είναι μια από τις τάσεις του μπάνιου κατ 'εξοχήν. 

Χάρη στα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα ξύλου, είναι εύκολο να σχεδιαστεί ολόκληρο το δωμάτιο χωρίς να είναι βαρετό. Για την επικάλυψη του πλυσίματος και του λουτρού επιλέχθηκε ο ίδιος τόνος ξύλου, ο οποίος οδηγεί σε αρμονική εμφάνιση. Οι διαφορετικές αποχρώσεις των ξύλινων λωρίδων που διακοσμούν τον τοίχο, με τη σειρά τους φέρνουν μια ελκυστική ποικιλία. Τα συστήματα υγιεινής στον χάλυβα δείχνουν σύγχρονες, βιομηχανικές προεκτάσεις στο σχεδιασμό του φυσικού μπάνιου.

Κρεβάτι από ξύλο

Ψάχνετε για ένα ασυνήθιστο κρεβάτι; Στη συνέχεια, μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το μοντέλο αξίζει τον κόπο: Το πλαίσιο κρεβάτι ήταν κατασκευασμένο από απλή μοριοσανίδα και μπορεί ακόμη και να συνδεθεί το ένα στο άλλο στο σπίτι, ακόμη και χωρίς βίδες και καρφιά. Εκτός από το μάλλον ασυνήθιστο υλικό, ο σχεδιασμός του σκελετού είναι ένα μάτι-catcher. Τα στρογγυλά σχήματα θυμίζουν το μπαρόκ στυλ και δίνουν το σύνολο σε μια βασιλική αφή.

Ζωντανά Σκανδιναβικά

Τα έπιπλα από ελαφρύ ξύλο συνδέουν άμεσα πολλούς από εμάς με το σκανδιναβικό στυλ επίπλωσης. Επειδή αυτή η δημοφιλής εμφάνιση χαρακτηρίζεται από τη χρήση ξύλινων επίπλων σε συνδυασμό με φωτεινά χρώματα και ζεστά υφάσματα. Εάν έχετε επιπλωθεί το σκανδιναβικό δωμάτιό σας, το δωμάτιο αποπνέει μια ελαφριά αίσθηση και εγγύτητα στη φύση. 

Αυτό το γραφείο, με τα δρύινα πόδια και το λευκό τραπέζι, ταιριάζει απόλυτα με το σκανδιναβικό στυλ ζωής. Και πού θέλετε έπιπλα που ακτινοβολούν την ηρεμία και την ηρεμία περισσότερο από ό, τι στη μελέτη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μοντέρνα τάση εδώ: Συμβουλές επίπλων για Σκανδιναβικό στιλ.

διακόσμηση ξύλου

Αν προτιμάτε μια απλή αλλά εντυπωσιακή διακόσμηση, θα σας αρέσουν αυτά τα ξύλινα γλυπτά. Η μοναδική εμφάνιση του ξύλου έχει διατηρηθεί από την αγαπημένη φροντίδα του υλικού και έτσι οι κόκκοι και οι διαφορετικοί τόνοι ξύλου μπορούν να φέρουν μια γοητευτική αίσθηση στους τέσσερις τοίχους μας.

Πρόσοψη από ξύλο

Το ξύλο όχι μόνο κόβει μια λεπτή φιγούρα στο εσωτερικό, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στην καλυτέρευση της πρόσοψης. Οι ξύλινες προσόψεις είναι μια καλή λύση για όσους αγαπούν τις μοναδικές επιλογές σχεδίασης. Επειδή το ξύλο παίρνει μια φυσική πατίνα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό αλλάζει την εμφάνιση του σπιτιού - και αυτό το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ακόμα επιθυμητό.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: