14 λαμπρές σκάλες για μικρά σπίτια

Οι σύγχρονες σκάλες για τα μικρά σπίτια είναι περισσότερο από ό, τι συνδέουν στοιχεία μεταξύ διαφορετικών ορόφων. Είναι πολλά
περισσότερο και αφήστε σε μερικά βήματα και με πολύ δημιουργικότητα και μεγάλη
Σχεδιασμός για να γίνει το διακοσμητικό κέντρο του σπιτιού μας. Υπάρχουν πολλά
διαφορετικούς τύπους σκαλοπατιών, διαφορετικά υλικά καθώς και σχήματα, καθώς και σκάλες
για μεγάλα ή μικρά σπίτια.

Και ακριβώς 14
θέλουν τέτοια μοντέλα σκαλοπατιών για μικρά σπίτια
Σας παρουσιάζουμε σήμερα. Όλοι έχουν ένα εντυπωσιακό σχέδιο - και όλα αυτά
με τον δικό τους τρόπο και να αλλάξει ριζικά το βλέμμα ενός σπιτιού.

1. Διανέμονται σε δύο επίπεδα

Ξεκινάμε από μια σκάλα που δείχνει ένα πολύ μινιμαλιστικό ντιζάιν σε μια υψηλή, αλλά αρκετά στενή σκάλα. Η σκάλα από σκυρόδεμα χωρίζεται σε δύο τμήματα έτσι ώστε να μπορεί να ανέβει ευθεία. Μια μικρή πλατφόρμα εξασφαλίζει τη διακοπή μεταξύ των δύο σκαλοπατιών. Αρμονική και πολύ κομψή είναι το βότσαλο στο ανοιχτό διάδρομο. 

2. Απλά ξύλινα σκαλοπάτια - αλλά όμορφα

Αυτή η μικρή σκάλα είναι ιδανική για δίκλινα διαμερίσματα σε αστικά πολυκατοικίες. Επειδή δεν παίρνει σχεδόν καθόλου χώρο. Σε κάθε περίπτωση, αγαπάμε την απλότητα της σκάλας και την απλή της μορφή πίσω από αυτήν. Συνδεδεμένο στην πλευρά του τοίχου, κάποιος έχει την εντύπωση, σαν να τα σκάψουν τα βήματα. Νομίζουμε: Ιδανικό για μικρούς διαδρόμους ή διαμερίσματα στα οποία η σκάλα είναι ενσωματωμένη στο σαλόνι.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Διαφανές κιγκλίδωμα

Για μικρούς χώρους συνιστάται η χρήση ελαφρών, λεπτών και ακόμη διαφανών κιγκλιδωμάτων, όπως βλέπουμε στην περίπτωση αυτή. Με τέτοια γυάλινα στοιχεία, δίνουμε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κιγκλίδωμα, έτσι ώστε ο χώρος να φαίνεται καθαρότερος και χωρίς διακοπές. Αυτό τον κάνει να φανεί μεγαλύτερο στο τέλος.

4. Πλωτές σκάλες

Αυτή η σκάλα δεν φαίνεται να συνδέει τίποτα με το πάτωμα ή τον τοίχο και μοιάζει σαν να επιπλέει αρκετά εύκολα. Τα ξύλινα σκαλοπάτια βρίσκονται σε μεταλλική κατασκευή, η οποία αγκυρώθηκε μόνο σε ορισμένα σημεία. Βρίσκουμε μια πολύ ωραία και πρωτότυπη πρόταση με ένα άγγιγμα της βιομηχανικής εμφάνισης: ιδανικό για σύγχρονα σπίτια.

5. Στενά σκάλα για μια στενή σκάλα

Αυτή η ξύλινη σκάλα οδηγεί το μικρό διάδρομο σε μια μικρή πλευρά τοίχου. Είναι σχεδιασμένο ιδιαίτερα λεπτό και εξασφαλίζει απλό σχεδιασμό για μειωμένη εμφάνιση. Για να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο, η σκάλα είναι επίσης ανοικτή από κάτω και προσφέρει χώρο για ένα μικρό διακοσμητικό στοιχείο όπως το μικρό τραπέζι με λάμπα. Είναι εντυπωσιακό ότι η σκάλα έρχεται χωρίς κιγκλίδωμα. 

6. Δύο σκάλες - δύο στυλ

Σε αυτό το σπίτι βλέπουμε δύο σκάλες ταυτόχρονα - και δεν συνδέονται ούτε καν. Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο προσθηκών, είναι σαφές ότι χρειάζονται περισσότερες από μία κλίμακες. Αυτός ο τύπος διαφορετικού σχεδιασμού είναι κατάλληλος για κλασικά και μοντέρνα σπίτια. Ενώ η αριστερή πέτρινη σκάλα είναι ρουστίκ και βαρύ, τα πέτρινα σκαλοπάτια στη δεξιά σκάλα φαίνονται πιο ευάερα.   

7. Κοντά στο παράθυρο

Ένας εξαιρετικός σχεδιασμός πέτυχε τους ειδικούς σε αυτή την σκάλα. Επειδή τα ξύλινα σκαλοπάτια ανέμουσαν κατά μήκος ενός ελαφρού άξονα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, το οποίο σχεδιάστηκε με φυτά και ένα βότσαλο. Αυτό δίνει στην αίθουσα μια ιδιαίτερη αισθητική που ξεπερνά τη λειτουργικότητα των σκαλοπατιών. 

8η σπειροειδή σκάλα

Τέτοιες σπειροειδείς σκάλες είναι πραγματικά κλασικά, σωστά; Είναι ιδανικά για μικρές μεζονέτες ή πολύ μικρές οικογενειακές κατοικίες. Δεδομένου ότι είναι διαχρονικές, δεν μπορούμε πραγματικά να πάμε στραβά μαζί τους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια - αλλά ένα κομμάτι ρομαντισμού είναι πάντα με κάποιο τρόπο.

9. Σκάλες στο σαλόνι

Αν δεν έχουμε παιδιά ή ηλικιωμένους στο σπίτι, μπορούμε να κατασκευάσουμε σκάλες χωρίς κιγκλίδωμα. Το πλεονέκτημα αυτών των σκαλοπατιών: είναι ιδιαίτερα νηφάλια, κομψά και λειτουργικά στην εμφάνισή τους. Ωστόσο, τέτοια βήματα δεν είναι χωρίς κίνδυνο εξαιτίας της έλλειψης κιγκλιδώματος. Επειδή ακόμη και ένα υγιές άτομο μπορεί να πέσει. 

10. Μικρές λεπτομέρειες

Σχεδόν σαν μια μικρή γέφυρα ανάρτησης, αυτή η πλωτή σκάλα μοιάζει. Τα πραγματικά βήματα συνοδεύονται από κάποια φυτά που ξεπερνούν ακόμη και το ύψος και έτσι φαίνεται να συνοδεύουν τα βήματα. Και οι λάμπες οροφής είναι ωραίες να δούμε. Έτσι για τους κατοίκους του σπιτιού μια τέτοια χρήση κλιμακοστασίου γίνεται μια εμπειρία κάθε μέρα. 

11. Στοιχεία σύνδεσης στο σχέδιο της σκάλας

Μπορεί να συμβεί σε μας ότι οι σκάλες, οι οποίες βρίσκονται σε ένα σαλόνι, μερικές φορές κυριαρχούν και απειλούν να καταστρέψουν το άλλο σχέδιο χώρου. Αλλά αυτό μπορεί να λυθεί, για παράδειγμα, τοποθετώντας έναν καναπέ ή ένα μικρό τραπέζι μπροστά από το κάτω μέρος της σκάλας. Έτσι χάνει την κυριαρχία της και πηγαίνει κάτω στο σχέδιο. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα όταν τα χρώματα προέρχονται από μια παλέτα και ταιριάζουν αρμονικά μαζί. 

12. Σκάλες για διώροφα σπίτια

Μια πρωτότυπη και πολύτιμη ιδέα είναι να τοποθετήσετε σκάλες σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι μεγάλες διαφορές στο ύψος είναι οι πιο εύκολο να ξεπεραστούν και χάνουμε λίγο χώρο. Είναι ένα όμορφο στοιχείο σχεδιασμού στο σπίτι. Στο τελευταίο παράδειγμα, η σκάλα μπροστά από τα μεγάλα μπροστινά παράθυρα μοιάζει με δικό της σχέδιο. 

13. Σκάλες που δεν αγγίζουν το έδαφος

Σκάλες που δεν αγγίζουν το έδαφος; Υπάρχει, όπως βλέπουμε στην επόμενη εικόνα. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, συνειδητοποιούμε ότι το τελευταίο βήμα είναι ακόμη λίγα εκατοστά πάνω από το πάτωμα και συνεπώς δεν έχει καμία σχέση με το έδαφος. Για αυτό, τα ξύλινα σκαλοπάτια ήταν στερεωμένα στην πλευρά του τοίχου. 

14. Μια σκάλα χαμηλού επιπέδου

Μερικές φορές δεν χρειαζόμαστε τεράστιες σκάλες για να συνδέσετε, για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα στο ισόγειο και το πατάρι. Υπάρχουν πολλές τέτοιες επίπεδες σκάλες που λειτουργούν τέλεια και είναι τόσο ελαφριά που δύσκολα παρατηρούνται ως σκάλες. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: