Έξυπνη χρήση χώρου κάτω από τις σκάλες – 8 μεγάλες ιδέες

Νομίζεις ότι ο κενός χώρος κάτω από τις σκάλες είναι σπαταλημένος χώρος; Μόνο μέχρι να τελειώσετε αυτό το άρθρο! Θα σας δείξουμε οκτώ ιδέες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του τόπου. Από τις γειτονικές επιλογές, όπως το γκαρνταρόμπα και ο αποθηκευτικός χώρος, διαθέτουμε και κάτι πιο ασυνήθιστο. Να είστε περίεργοι! 

1. Ράφι ρούχων και στήθος

Η πρώτη ιδέα είναι ιδανική για σκάλες στην περιοχή του διαδρόμου! Ο κάτω χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γκαρνταρόμπα, ράγες για γάντζους και ντουλάπια παπουτσιών.

2η τηλεόραση

Εάν η σκάλα βρίσκεται στο σαλόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόραση κάτω από τις σκάλες. Όλα γύρω από μερικά ράφια και ένα κομψό τοίχο τηλεόρασης είναι έτοιμο.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3ο κομμωτήριο

Αρκετά απλά και γρήγορα πηγαίνει με την τοποθέτηση ενός συρταριού. Αυτό δημιουργεί χώρο αποθήκευσης και μπορεί επίσης να τοποθετήσει όμορφα διακοσμητικά στοιχεία στα έπιπλα. Έτσι, ο αχρησιμοποίητος χώρος δεν γίνεται καθόλου μάτι. 

4ο τζάκι

Το τζάκι είναι δίπλα στις σκάλες, αλλά το απαραίτητο ξύλο μπορεί να αποθηκευτεί υπέροχα κάτω από τις σκάλες.

5. Χώρος εργασίας

Εάν δεν υπάρχει χώρος αλλού, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σταθμό εργασίας με ράφια κάτω από τις σκάλες. Ανταγωνιστική, αλλά καλύτερη από την απομάκρυνση του δωματίου.

6. Ράφια

Με τα αντίστοιχα ράφια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από τις σκάλες για να εμφανίσετε έργα τέχνης, φυτά και αγαπημένα κομμάτια. Με όμορφο φωτισμό που κάνει το σωστό! 

7. Εσωτερικός κήπος

Ένας εσωτερικός κήπος δεν είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό το χώρο κάτω από τις σκάλες, αλλά που του αρέσει υπερβολικό, μπορεί να δημιουργήσει ένα highlight στο σπίτι!

8. Χώρος αποθήκευσης

Κάποιος μπορεί να είναι tailor-made ντουλάπια κάνουν που εκμεταλλεύονται το χώρο κάτω από τις σκάλες μέχρι την τελευταία και προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και - ιδανικό για σεντόνια, πετσέτες, παπούτσια χειμώνα, τα Χριστούγεννα ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: