Τραπεζαρία στην κουζίνα

Μερικοί άνθρωποι βλέπουν την κουζίνα αποκλειστικά ως χώρο εργασίας όπου αναπνέουν, ψήνουν, ψητά και ψήνουν
ως μέρος για να προετοιμάσετε τα γεύματά σας, στη συνέχεια να τα ταΐσετε στην τραπεζαρία
απολαύσετε. Για άλλους, όμως, η κουζίνα τους είναι ένα δωμάτιο όπως οποιοσδήποτε άλλος στον οποίο
κάποιος ζει, γελάει και τρώει επίσης. Στη συνέχεια, η τραπεζαρία παίζει σε αυτό το δωμάτιο
ένα μεγάλο ρόλο. Και ας είμαστε ειλικρινείς: κουζίνες με τραπέζι με καρέκλες
ή ίσως ένας πάγκος, αλλά φαίνεται πολύ πιο άνετα
και καλώντας, σωστά; Σας παρουσιάζουμε σήμερα διάφορους χώρους φαγητού,
σας προσκαλούν να καθυστερήσετε - είτε για μεσημεριανό γεύμα με την οικογένεια, ως μέρος για να
ότι οι φίλοι μας κρατούν εταιρεία με ένα ποτήρι κρασί ενώ είμαστε ακόμα σε λειτουργία
Σόμπα, ή ως αγαπημένο μέρος όπου ξεκουράζουμε πριν από την δουλειά
Φάτε τα δημητριακά μας ή φτιάξτε ένα φλιτζάνι καφέ πριν από τη φασαρία της ημέρας
ξεκινά.

Άνετο μέρος για δύο άτομα

Μικρό αλλά ισχυρό: Εδώ βλέπουμε μια πρόταση σχεδιασμού για μια τραπεζαρία σε μια μοντέρνα κουζίνα. Ο πίνακας κάνει με ανοιχτόχρωμο ξύλο της μια ζεστή αντίθεση με το φωτεινό λευκό από τα μέτωπα της κουζίνας και επισυνάπτεται ως ένα είδος επέκτασης στο χώρο εργασίας προς τα δεξιά στην εικόνα. Αυτά τα δύο μοντέρνα, υψηλής καρέκλες σχεδιαστής που μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο το χρώμα του πίνακα και το υπόλοιπο της κουζίνας - που είναι κομψό, μοντέρνο και φιλόξενο χώρο της τραπεζαρίας για δύο.

Όλα σε λευκό

Σε αυτήν την παραλλαγή, η τραπεζαρία είναι ενσωματωμένη ως μέρος του συνόλου αδιάλειπτα στην κουζίνα και λάμπει έξω από τον τοίχο μεγαλώνουν έξω. Το λευκό είναι το βασικό χρώμα και περιλαμβάνει τόσο τα μέτωπα της κουζίνας όσο και τους τοίχους και το τραπέζι και τις καρέκλες. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό και χαρούμενο κουζίνα που αισθάνεται ευάερα και ευρύχωρα παρόλο που δεν είναι πολύ μεγάλο τετραγωνικά μέτρα, χωρίς αυτό θα πρέπει να διανέμονται με τίποτα.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Εστίαση στο τραπέζι

Όπως σε πολλές μοντέρνες κουζίνες, το λευκό χρώμα παίζει επίσης κεντρικό ρόλο εδώ. Παρέχει μια αίσθηση καθαρότητας και φωτεινότητας, αφήνοντας το δωμάτιο ευρύχωρο και ευάερο. Η τραπεζαρία ως επέκταση του νησιού μαγειρέματος εστιάζεται εδώ και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έξι άτομα. Το γεγονός ότι κάνεις χωρίς καρέκλες και αντί να χρησιμοποιείς κόπρανα για χρήση, κάνει ακόμα περισσότερο χώρο στο δωμάτιο.

Μίνι μπαρ

Εδώ βλέπουμε μια πολύ διαφορετική και πολύ εξοικονόμηση χώρου έκδοση του χώρου της κουζίνας. Αυτό είναι ένα μικρό πάγκο με σκαμπό που λαμβάνει το φως Eichenholzton τα μέτωπα της κουζίνας και πάλι. Το τέλειο κάθισμα για ένα γρήγορο πρωινό ή για να κρατήσει τους οικοδεσπότες στη σόμπα με ένα ποτήρι κρασί.

Μοντέρνο κλασικό

Τέλος, μια μοντέρνα κουζίνα, αλλά ένα πολύ κλασικό σχέδιο για μια τραπεζαρία. Ένα τετράγωνο τραπέζι στον τοίχο με τέσσερις καρέκλες και προσφέρει αρκετό χώρο για κάθε γεύμα της ημέρας, ενώ το μέγεθος και το τμήμα της κουζίνας εξασφαλιστεί ότι δεν κάθονται μεταξύ του λίπους πιτσιλιές, βρώμικο μαγειρικά σκεύη και υπολείμματα τροφών.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: