6 ιδέες για τη διακόσμηση σύγχρονων σπιτιών

Η διακόσμηση είναι το κερασάκι στην τούρτα οποιουδήποτε εσωτερικού και δίνει σε κάθε ζωντανή ιδέα την τελική πινελιά και την απαραίτητη
Προσωπικότητα. Ακόμη και αν στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό όλο και πιο μειωμένη σε
Η ευθυγράμμιση και τα αξεσουάρ για πολλούς ανθρώπους όχι μόνο
Κοιτάξτε ωραία, αλλά θα πρέπει επίσης να έχει μια λειτουργία, αν είναι δυνατόν, λειτουργεί
χωρίς διακόσμηση απλά όχι. Ελέγξαμε τους ειδικούς μας
και σας έφερε έξι ιδέες για τον μοντέρνο σχεδιασμό του διαδρόμου σας.

Κομψή κομψότητα

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι χαρούμενος για κάθε περιττό καμπάνες και σφυρίχτρες παραιτηθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψετε εντελώς τη διακόσμηση. Το αντίθετο: Ένα διαμέρισμα χωρίς εξαρτήματα φαίνεται πάντα κρύο και ασυνήθιστο. Αυτό το παράδειγμα δείχνει πώς να φέρετε ζεστασιά και κομψότητα σε ένα δωμάτιο χωρίς να το παρακάνετε. Εδώ, τα επιλεγμένα αξεσουάρ όπως τα μικρά αγγεία και ο καθρέφτης αντανακλούν τη σαφή γλώσσα σχεδιασμού των επίπλων. Μόνο οι στριμμένα λαμπτήρες με ροζ ομπρέλες σπάσει το καθαρό βλέμμα και, συνεπώς, να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ακόμα αρμονική ατμόσφαιρα αίγλη στο παιχνίδι.

Μίνι θερμοκήπιο

Συνεχίζει με μια γωνιά στο διάδρομο, που συχνά παραμελείται όταν διακοσμήσετε το σπίτι μας: τον ελεύθερο χώρο κάτω από τη σκάλα, η οποία μπορεί συχνά να φαίνεται η περιοχή εισόδου γυμνό και το κρύο. Αλλά πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε βέλτιστα στη σκηνή; Η πρότασή μας: Τι γίνεται με ένα είδος μίνι ωδείου με πέτρες και φυτά εύκολης φροντίδας; Μια τέτοια γωνία κάνει πολλά οπτικά, δίνει στο σπίτι σας ένα ατομικό χαρακτήρα και σημαίνει σχεδόν καμία φροντίδα.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Οπτική ψευδαίσθηση

Οι μεγάλοι καθρέφτες είναι οι πιο σημαντικοί συνεργάτες μας όταν πρόκειται να τοποθετήσουμε τα στενά, τα μικρά και τα σκοτεινά δωμάτια σε άριστη κατάσταση και να τα φανεί πιο γενναιόδωρα. Σε αυτόν τον στενό διάδρομο χωρίς παράθυρα, ο καθρέφτης, ο οποίος καταλαμβάνει ολόκληρο τον πίσω τοίχο, παρέχει μεγαλύτερο βάθος και κάνει το πέρασμα ανοιχτό και σχεδόν ατελείωτο.

Λιγότερα είναι περισσότερα

Όπως ήδη αναφέρθηκε, απλώς δεν είναι δυνατή χωρίς αξεσουάρ. Παρ 'όλα αυτά, μερικές φορές λιγότερα είναι περισσότερα. Πάνω απ 'όλα, το διάδρομο και η σκάλα μας κάνουν να γεμίζουμε και να διακοσμούμε γρήγορα τον αέρα για να αναπνέουμε. Η συμβουλή μας: Επικεντρωθείτε σε ένα μόνο σημείο που εσείς ορίσατε στη σκηνή εκεί. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στη μορφή XXL, όπως αυτές οι κομψές λάμπες σφαιρών, και έτσι να προσελκύσουν κάθε προσοχή.

Ντουλάπα με διαφορά

Το βεστιάριο στο διάδρομο είναι σπάνια μια οπτική αποκάλυψη. Όπου σακάκια, παλτά, κασκόλ, παπούτσια και ΣΙΑ συσσωρεύονται, υπάρχει συνήθως μικρό περιθώριο για στυλ και σχεδιασμό. Αλλά είναι επίσης διαφορετικό, όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία. Η δημιουργική προσέγγιση: Μήπως τα ρούχα σας μέρος της διακόσμησης από την καπέλα σας δώσει μια δεύτερη δουλειά ως διακόσμηση τοίχου και κρύβει το υπόλοιπο της ντουλάπας πίσω από πόρτες γραφείων. Με την ευκαιρία, λειτουργεί επίσης με τσάντες, κασκόλ ή παπούτσια ...

Εκλεκτική και δημιουργική

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πολλά με το μοντέρνο, καθαρό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού και προτιμούν λίγο πιο πλούσια, πολύχρωμα και συναρπαστικά αντ 'αυτού, μπορείτε να βασιστείτε στην εκλεκτική μείγμα στυλ, στο οποίο συνδυάζονται διαφορετικά στυλ. Πολύ καλά η τάση λειτουργεί ενάντια σε απλό και ουδέτερο υπόβαθρο, μπροστά από το οποίο τα πιο διαφορετικά έπιπλα και διακοσμητικές ιδέες έρχονται στο μέγιστο πλεονέκτημα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: