15 πρακτικές ιδέες κουζίνας που θέλετε αμέσως!

Χώρος αποθήκευσης είναι σε ζήτηση σε κάθε κουζίνα, δεν έχει σημασία τι στυλ έχει και αν είναι μεγάλο ή μικρό. Θα σας δείξουμε σήμερα 15 παραδείγματα που θα σας δώσουν περισσότερο χώρο στην κουζίνα. 

2. Ένα κουζινομηχανή κουζίνας

Ένα σκεύος κουζίνας είναι η τέλεια σύνδεση μεταξύ δύο λειτουργικών περιοχών. Ειδικά σε μικρά διαμερίσματα, αξίζει τον κόπο, για παράδειγμα, να συνδυάσετε την κουζίνα και το καθιστικό, όπως συνέβη εδώ. Αυτός ο ξύλινος πάγκος είναι τόσο μαγειρικά σκεύη και τραπεζαρία και δημιουργεί ομαλή μετάβαση μεταξύ των δύο καθιστικών. 

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Ράφια πάνω από το παράθυρο

Με κουζίνες με παράθυρο, ο χώρος σε αυτόν τον τοίχο παραμένει συχνά αχρησιμοποίητος. Αυτό δεν πρέπει να είναι, όπως δείχνει το παράδειγμά μας. Εδώ, τοποθετήθηκε μακρύς πίνακας πάνω από το παράθυρο της κουζίνας, στο οποίο τα βιβλία μαγειρικής, τα μπαχαρικά και τα τρόφιμα κρατούνται σε κομψά γυαλιά - πρακτικά και όμορφα ταυτόχρονα!

4. Δημιουργικά ντουλάπια κουζίνας

Τα ντουλάπια κουζίνας δεν πρέπει απαραίτητα να έχουν ένα τυποποιημένο σχήμα. Τι λέτε για ένα ντουλάπι κουζίνας με εντελώς διαφορετικό, ενδιαφέρον σχέδιο; Αυτό το ντουλάπι εδώ είναι το καλύτερο παράδειγμα ότι ακόμη και τα στρογγυλά ντουλάπια στην κουζίνα δημιουργούν χώρο αποθήκευσης και οπτικά παρέχουν ποικιλία. 

5. Έκπληκτος αποθηκευτικός χώρος

Πολλές εξοπλισμένες κουζίνες έχουν μερικές φορές μικρά κενά. Με τέτοια στοιχεία, αλλά μπορεί να δημιουργήσει έξυπνα χώρο αποθήκευσης και ακόμη και η τελευταία γωνία χρησιμοποιείται ακόμα. 

6. Ένα Barecke

Ένα μεγάλο τραπέζι κουζίνας είναι υπέροχο, αλλά καταλαμβάνει και πολύ χώρο. Ένα μακρύ κουτάβι κουζίνα είναι όπου δεν υπάρχει χώρος τραπεζιών κουζίνας, λόγω της έλλειψης χώρου, δεν είναι πάντα μια λύση. Σε μια τέτοια περίπτωση, χρειάζονται νέες ιδέες. Στην πράξη, για παράδειγμα, ένα μικρό ορθογώνιο μπορεί να έχει σχήμα L, όπως στο παράδειγμα αυτό. Καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, δημιουργεί καθίσματα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια εργασίας. Τι πρακτική ιδέα!

7. Ένα διακοσμητικό ράφι τοίχου

Στην κουζίνα δεν απαιτείται μόνο η λειτουργικότητα, αλλά και ένας ελκυστικός σχεδιασμός. Πόσο όμορφα μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο, δείχνει αυτό το ράφι. Είναι από μόνο του ένα πραγματικό μάτι και μπορεί επίσης να γεμίσει με διακοσμητικά αντικείμενα ή με μπαχαρικά και τα παρόμοια. 

8. Αυτοκόλλητο τοίχου για ένα ευχάριστο σχέδιο

Ειδικά με μικρές κουζίνες ο σχεδιασμός είναι μερικές φορές πολύ μικρός. Ωστόσο, οι κουζίνες μπορούν εύκολα να διακοσμηθούν απλά και οικονομικά με κομψά αυτοκόλλητα τοίχων. 

9. Κρυφό πίσω καλύμματα

Μικρές, κομψές κουζίνες θεωρείται συχνά ότι προσφέρουν λιγότερο χώρο. Αυτό το μοντέλο είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς αυτό δεν πρέπει να είναι αυτό. Εδώ οι μετώπες κουζίνας εγκαταστάθηκαν από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι. Όταν ανοίγουν οι πόρτες, πίσω από αυτό κρύβεται μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νεροχύτη, επιφάνεια μαγειρέματος και όλα όσα συμβαίνουν. Η ιδανική λύση για διαμερίσματα ενός δωματίου και μικρά διαμερίσματα!

10. Ένα μικρό ντουλάπι

Στο παρελθόν, ένα κουζινάκι ήταν μέρος της κουζίνας. Δυστυχώς, οι καιροί αυτοί είναι ένα παρελθόν. Πώς να πάρετε ένα μικρό ντουλάπι, δείχνει αυτή την κουζίνα. Πίσω από τις δύο πόρτες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με ράφια στο εσωτερικό, υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος για την αποθήκευση ξηρών τροφίμων, μπουκαλιών και ποτηριών. Ένα μικροσκοπικό δωμάτιο με πολλές επιλογές!

11. Επιπλέον στοιχεία

Αυτή η κουζίνα είναι μικρή με την πρώτη ματιά και το Thresen στενό και στενό. Όμως, κάτω από τον πάγκο, έχει τοποθετηθεί μια πλάκα τραβήγματος που ξαφνικά μετατρέπει τον στενό χώρο σε ένα ευρύ, άνετο καθιστικό. 

12. Ράφι φαγητού αντί για ντουλάπι κουζίνας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα πιάτα και μια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης χώρου σε ψηλά ντουλάπια κουζίνας, των οποίων ο ανώτατος ανεμιστήρας δεν αρκεί ούτως ή άλλως, είναι ένα τέτοιο ράφι ιμάντα. Δίνει στην κουζίνα ένα ανοιχτό σχέδιο και θέτει τα όμορφα πιάτα στη σκηνή - πρέπει για όλους όσους έχουν μια τάση για όμορφη κουζίνα!

13. Μείνετε ευέλικτοι

Εάν κινείτε πιο συχνά, θα αγαπήσετε αυτήν την κουζίνα. Αντί για σταθερά ντουλάπια τα πάντα στοιβάζονται σε ένα εύκαμπτο ράφι. Προσφέρει άφθονο χώρο και ενσωματώνει ακόμη και τις ηλεκτρονικές συσκευές κουζίνας. 

14. Μια νησιωτική βιβλιοθήκη

Το κάτω μέρος αυτού του νησιού κουζίνας είναι εξοπλισμένο με ντουλάπι. Η μία πλευρά παραμένει ανοιχτή και αναπαράγεται ως ράφι - το ιδανικό μέρος για να στεγάσει μια μικρή μίνι βιβλιοθήκη. 

15. Ενάντια στον τοίχο

Αυτό το παράδειγμα δείχνει ότι ακόμη και οι μακριές, στενές κουζίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια. Ένας τοίχος ήταν εφοδιασμένος με ένα ευρύ χαρτόνι και έτσι, εξοπλισμένο με σκαμπό μπαρ, μετατράπηκε σε μια μπάρα που μπορεί να δει κανείς. 

Ακόμα πιο πρακτικές συμβουλές για την κουζίνα παρέχονται από τους σχεδιαστές της κουζίνας μας. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: