10 τυπικά γερμανικά υπνοδωμάτια

Τι μοιάζει με ένα τυπικό γερμανικό υπνοδωμάτιο; ζητήσαμε ακριβώς αυτή την ερώτηση εαυτούς μας και θανατώθηκαν 10 εικόνες που περιλαμβάνουν ορισμένα στερεότυπα - και τώρα θέλουμε να γνωρίζουμε από εσάς αν αναγνωρίζετε σε αυτό ... Είσαι ο τύπος που προτιμά ένα σκανδιναβικό στυλ ή είναι μάλλον ασυνήθιστες ιδέες σχεδιασμού που κάνουν το υπνοδωμάτιο κάτι ξεχωριστό;

1. Αρχική σχεδίαση οροφής

Από το ένα υπνοδωμάτιο είναι γενικά αρκετά απλή διακόσμηση, οι Γερμανοί που, τουλάχιστον στο στάδιο του σχεδιασμού οροφή ευτυχισμένη στιγμή της προτέρων - και οι καθρέφτες δεν είναι απαραίτητα γραφτό να το ταβάνι. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί ο φωτισμός οροφής ή επίσης προτιμά να επιλέξει την παραλλαγή ενός έμμεσου φωτισμού πίσω από μια ψευδοροφή.

2. Παλιά όπλα της κοιλιάς

Τα διαμερίσματα σε παλιό στιλ έχουν τον δικό τους χαρακτήρα, γι 'αυτό δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά στην κρεβατοκάμαρα για να το κάνετε μοναδικό. κουρτίνες Όροφος-Μήκος είναι απαραίτητη, αλλιώς μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μεγάλα έπιπλα και ευχάριστα χρώματα που ταιριάζουν με το ρουστίκ πάτωμα σανίδα.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Κλασικό με συρόμενες κουρτίνες

Τους που έρχονται σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων είναι αδιαφανή και εξαιρετικά πρακτικό - Schiebegardinen βρείτε έναν αυξανόμενο ρόλο στα γερμανικά υπνοδωμάτιο. Ποιος τύπος είναι εσείς: Πολύχρωμοι και με σχέδια ή μάλλον δυσδιάκριτοι και απλοί;

Η 4η τάξη πρέπει να είναι

Ακόμα κι αν ορισμένοι από εμάς είναι αληθινά χαοτικοί, οι Γερμανοί είναι γνωστοί για αγάπη. Μια ντουλάπα πλήρους ύψους με άφθονο αποθηκευτικό χώρο ως εκ τούτου βρίσκονται σε πολλά υπνοδωμάτια - αν όχι το δωμάτιο-ντουλάπα.

5ο υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμα ενός δωματίου

Όλοι δεν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να χωρίσουν το σαλόνι τους από το υπνοδωμάτιο ή μπορεί να μην το θέλουν. Ως εκ τούτου, σε πολλά γερμανικά διαμερίσματα βρίσκεται ένας άνετος συνδυασμός και των δύο δωματίων. Έξυπνα επιπλωμένα, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε ακόμη και σε μικρά δωμάτια.

6ο υπνοδωμάτιο και χώρο εργασίας σε ένα

Αν υπάρχει μικρό δωμάτιο στο σπίτι ή το διαμέρισμα και πρέπει ακόμα να εργάζονται από το σπίτι, είναι πιθανό ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι άμεσα τοποθετείται στο υπνοδωμάτιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν το χώρο εργασίας όσο το δυνατόν πιο μινιμαλιστικό, ώστε να μην ενοχληθεί το ύπνο.

7. Σύγχρονη κομψότητα

Σχετικά με το θέμα εκκαθάριση ταιριάζει καλά σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Όλα είναι στη σωστή θέση εδώ, τίποτα δεν φαίνεται να είναι αδόμητο και ακόμη και τα έπιπλα πείθουν με απλό σχεδιασμό. Επίσης, η προτίμηση για έμμεσο φωτισμό βιώνεται εδώ με τη μορφή σημείων οροφής. 

8. Κλασική κομψότητα

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το κλασικό μαύρο και άσπρο combo, γι 'αυτό μπορείτε να τα βρείτε σε τόσες πολλές κρεβατοκάμαρες. Ένας ξαπλώστρας σε αυτό το παράδειγμα προσφέρει επιπλέον άνεση - μια μικρή πολυτέλεια που πρέπει να περιποιηθείτε!

9. Απλή προστασία όρασης

Πολλοί Γερμανοί έχουν μια προτίμηση για κουρτίνες, είναι καλύτερα ακόμα κουρτίνες που προσφέρουν εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Στα υπνοδωμάτια, στα οποία δεν μπορείτε να κοιτάξετε από το δρόμο, αρκεί μια ελαφριά κουρτίνα. Οι ρωμαϊκές περσίδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, καθώς μπορούν να μειωθούν σε μήκος εάν είναι απαραίτητο, επιτρέποντας περισσότερο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

10. Σκανδιναβική ελαφρότητα

Το σκανδιναβικό στυλ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και, ιδιαίτερα στο υπνοδωμάτιο, συμβάλλει στην ανάκαμψη με τα απαλά χρώματα και τα φυσικά υλικά. Αυτό που ανήκει σε αυτό: φωτεινά χρώματα, απαλό φως και όσο το δυνατόν ξύλο με τη μορφή δαπέδων και επίπλων. 

Εάν θέλετε να έχετε μερικές συμβουλές εσωτερικού σχεδιασμού για την κρεβατοκάμαρά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εσωτερικό διακοσμητή μας.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: