13 σύγχρονες εισόδους πέτρινων και ξύλινων σπιτιών

Επιστροφή στη φύση - αυτή είναι μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις των οποίων η αρχιτεκτονική και η αρχιτεκτονική
το εσωτερικό σχεδιασμό καθορίζονται ουσιαστικά. Επειδή δίπλα σε καινοτόμα
Υλικά υψηλής τεχνολογίας, είναι φυσικά υλικά όπως η πέτρα ή το ξύλο, το
μας γοητεύει ξανά και ξανά.

ιδιαίτερα
στις εισόδους στο σπίτι πέτρα και ξύλο συγχωνεύονται σε μια τέλεια ενότητα, το
συνδυάστε την παραδοσιακή με μια διαχρονική νεωτερικότητα. Το κάνουν έτσι
ένα μοναδικό μάτι-catcher, το οποίο αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά και το οποίο
Το εξωτερικό του σπιτιού κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό. Το βρίσκουμε
Η σύνδεση της πέτρας και του ξύλου είναι μια από τις πιο όμορφες τάσεις στον τομέα της
Αρχιτεκτονική και φανταστείτε σήμερα 13 εισόδους ότι αυτό το τέλειο
έχουν εφαρμόσει.

Ένας αρμονικός συνδυασμός υλικών

Εάν θέλετε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά υλικά, αναρωτιέστε πάντα τον εαυτό σας, πού χρησιμοποιώ την πέτρα και το ξύλο; Στο παράδειγμά μας, έχει ενσωματωθεί μια πέτρινη οθόνη προστασίας απορρήτου που ταιριάζει απόλυτα με την ξύλινη πόρτα υψηλής ποιότητας.

Η παράδοση συναντά τη νεωτερικότητα

Η χρήση ξύλου και πέτρας για μια πρόσοψη μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη αντίθεση. Εδώ, το ξύλο και η πέτρα συνδυάστηκαν με σύγχρονα γυάλινα στοιχεία, τα οποία μαζί δημιουργούν μια διαχρονικά κομψή εμφάνιση.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Η είσοδος ως προβολή

Όχι μόνο τα υλικά, αλλά και ο σχεδιασμός της εισόδου το καθιστούν ένα μάτι-catcher. Εάν επιλέγετε μια πόρτα σε καθαρό ύφος, μπορείτε να εξοπλίσετε τον τοίχο του σπιτιού με ειδικές λεπτομέρειες, όπως ένα ανοιχτό παράθυρο.

Δημιουργικότητα στο υλικό μίγμα

Η χρήση πέτρας και ξύλου στην περιοχή της πρόσοψης ενός σπιτιού δεν πρέπει πάντα να είναι ομοιόμορφη. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα διαφορετικά ύψη ενός σπιτιού ως οδηγό για την τοποθέτηση των υλικών.

Μια πράσινη όαση

Ειδικά το ξύλο και η πέτρα είναι κατάλληλα για είσοδο σπιτιού, η οποία γίνεται μια πράσινη όαση με πολλές παρτέρια και φυτά.

Ποιος διαδραματίζει τον κύριο ρόλο;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε πού θα θέλατε να τοποθετήσετε τα μεμονωμένα υλικά. Στο παράδειγμά μας, η πρόσοψη του σπιτιού είναι χτισμένη εξ ολοκλήρου από πέτρα, ενώ η ξύλινη πόρτα γίνεται πρωταγωνιστής.

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι με γοητεία

Όχι μόνο μεγάλες, σύγχρονες βίλες αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη αίσθηση με ένα συνδυασμό ξύλου και πέτρας. Ακόμη και με τα μικρά σπίτια δημιουργεί μια ξεχωριστή γοητεία που δίνει μια ατομική αφή.

Η φύση των υλικών που διατηρούνται

Μερικές φορές πρέπει να αποφεύγετε να εξευγενίζετε την πέτρα και το ξύλο και να παίρνετε τη φυσική εμφάνιση που αποτελεί το στυλ αυτών των δύο υλικών.

Βρείτε τη σωστή δομή

Ένας άλλος τρόπος για να συνδυάσετε το ξύλο και την πέτρα είναι μια αρθρωτή διάταξη που συμβολίζει τους διαφορετικούς χώρους διαβίωσης.

Ανακαλύψτε την ποικιλία του ξύλου και της πέτρας

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες ξύλου και πέτρας - από παραδοσιακούς, μη επεξεργασμένους μέχρι σύγχρονους τύπους. Αυτό που επιλέγετε εξαρτάται από το είδος ζωής που προτιμάτε.

Η ευθυγράμμιση των στοιχείων

Όταν σχεδιάζετε ένα σπίτι ή μια είσοδο, πάντα ανησυχείτε για την ευθυγράμμιση των μεμονωμένων στοιχείων. Ο συνδυασμός μιας οριζόντιας πρόσοψης και μιας κάθετα προσανατολισμένης μπροστινής πόρτας δημιουργεί μια είσοδο που εντυπωσιάζει με τις ειδικές γραμμές της.

Ο σωστός συνδυασμός το κάνει!

Επίσης σε αυτό το παράδειγμα μπορείτε να δείτε έναν επιτυχή συνδυασμό διαφορετικών τύπων υλικού. Ενώ ο τοίχος του σπιτιού ήταν κατασκευασμένος από τραχιά πέτρα, η μπροστινή πόρτα και η πρόσοψη είναι εξοπλισμένα με μια κομψή και μοντέρνα έκδοση των υλικών.

Ξύλο και πέτρα - μια νίκη για κάθε σπίτι

Είτε μια ομοιόμορφη εμφάνιση είτε με τη μορφή διαφορετικών στοιχείων που συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα σύνολο - ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας ταιριάζει πάντα!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: