Καινοτόμες ιδέες διαβίωσης

Ένα τραπέζι με μπαλόνια, μια κούνια σε οπτική ίνα RV ή μια λάμπα με ενσωματωμένα ηχεία - Στο Ideabooks μας, σας παρουσιάσαμε ήδη ένα ή το άλλο ασυνήθιστο έργο. Γιατί; Επειδή οι τέσσερις τοίχοι σου είναι κάτι περισσότερο από ένα καταφύγιο! Για να αισθάνεστε άνετα εδώ όσο και εσείς, το δικό σας σπίτι θα πρέπει πάντα να ακτινοβολεί την προσωπικότητα - και αυτό είναι δυνατό μόνο με το απλό ράφι της IKEA Billy ... Οι τοίχοι μπορούν να είναι άσπροι, ο καναπές γκρίζος και το κατώφλι καφέ - ή άλλο ειδικό eyecatcher εκεί. Κάτι με το οποίο τα μάτια των επισκεπτών πιάνονται και με τα οποία κάποιος ταυτίζει τον εαυτό του. Ή, για να το πούμε, όλα τα κομμάτια των επίπλων και των αξεσουάρ που πρώτα θα εξοικονομούσε κανείς από ένα καίγοντας σπίτι. Τέσσερις καινοτόμες ιδέες:

Ax τραπέζι

Αυτό το ξύλινο τραπέζι δεν είναι μόνο το κέντρο της τραπεζαρίας, αλλά και προσελκύει την προσοχή όλων! Με τα τέσσερα άξονά του, ο σχεδιασμός του είναι πολύ ξεχωριστός. Θα μπορούσατε σχεδόν να πείτε ότι τα επίσημα έπιπλα Duffy του Λονδίνου αποτελούνται από μερικά πολύ φανταχτερά αντικείμενα, όπως ένα τραπέζι του καφέ που πετάει. Αυτή η ρουστίκ τραπεζαρία φαίνεται ιδιαίτερα συναρπαστική όταν βγαίνει από το μεσαιωνικό της περιβάλλον και μάλλον χρησιμοποιείται σε ένα πιο παιχνιδιάρικο περιβάλλον - συναρπαστικό διάλειμμα στυλ!

ταπετσαρία της θερμοκρασίας

Αυτός ο χρυσός θεωρείται ζεστό χρώμα, ενώ συνδέουμε το μπλε με ένα δροσερό περιβάλλον, δεν είναι κάτι καινούργιο. Αλλά ότι μπορείτε πραγματικά να επηρεάσετε το κλίμα του δωματίου με μια ταπετσαρία, έχει το στούντιο σχεδιασμού Σχεδιάστε μας με αγάπη ανακάλυψαν και ανέπτυξαν ταπετσαρίες που αλλάζουν την αντίληψή μας λόγω του χρώματος και του σχήματος τους. Τι εκτιμάτε, πόσοι μοίρες αυτό το καλοκαίρι ταπετσαρία από το Συλλογή τοίχων θερμοκρασίας δίδαξε; Το γεωμετρικό μοτίβο των καφέ, κόκκινων, πορτοκαλί και κίτρινων τόνων μας δίνει ένα αίσθημα 28 μοιρών. Γιατί να πάτε στις διακοπές, αν μερικές φορές απλά κάνει μια ταπετσαρία ...;

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

παπούτσι Ελέφαντας

Ποτέ δεν θα ξέρεις τι έκανε αυτό το πολύχρωμο ελέφαντα! Μια μικρή συμβουλή: Έχει κάτι να κάνει με την παραλία ... Εντάξει, εντάξει, η λύση παζλ: φτιαγμένη από σαγιονάρες. Ναι, αυτό είναι σωστό: Τα πλαστικά σανδάλια toe. Η ιδέα πίσω από αυτήν είναι τουλάχιστον τόσο όμορφη όσο ο ίδιος ο τετράποδος φίλος και αυτός επεξεργάζεται την οργάνωση που ιδρύθηκε το 1997 Ocean Sole γύρω από την παραλία, η Julie Church έφερε flip-flops πλυμένα πάνω στην παραλία για να μειώσει τη ρύπανση του Ινδικού Ωκεανού. Συνολικά, η παραγωγή χαριτωμένων ρινόκερων, λιονταριών ή ζέβρες αποφεύγει 400.000 κιλά αποβλήτων από καουτσούκ το χρόνο! Στοιχεία ζώων από σαγιονάρες - ή όταν η ανακύκλωση συναντά την τέχνη.

Eingießhilfe

Έχετε επισκέπτες να επισκεφθείτε και είστε κουρασμένοι από το να ξαναγεμίζετε το κρασί, επειδή οι συνομιλίες είναι πάντα ενδιαφέρουσες όταν πρέπει να μπείτε στην κουζίνα και να προμηθευτείτε προμήθειες ...; Για να πάρετε τη φιλοξενία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, οι ειδικοί μας από Acquacalda για να βρείτε αυτό το συγκεκριμένο gadget: ένα βοήθημα που σας επιτρέπει να γεμίζετε ταυτόχρονα τα περιεχόμενα μιας φιάλης σε τέσσερα ποτήρια. Όχι μόνο είναι υπερβολικά πρακτικό, έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι κανένας επισκέπτης δεν μπορεί να αισθανθεί προσβεβλημένος επειδή μπορεί να του δόθηκε λιγότερο από τον γείτονά του. Και όλοι οι επισκέπτες πρέπει να ειπωθούν: Αυτό είναι ένα σουβενίρ!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: