15 τοίχους των βρύσες που κάνουν μια υπέροχη επίδειξη στον κήπο σας

Τα τείχη ενός σπιτιού δεν είναι απλώς μια έκφραση μοναδικής αρχιτεκτονικής. Σερβίρουν
ως διακόσμηση που θα μετατρέψει τα δωμάτιά σας σε ένα ξεχωριστό design highlight
και σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας σπίτι σε ένα σύνολο
ένα ιδιαίτερο μέρος για να σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Είτε ένα
ατελή τοίχο στο σαλόνι ή τη βαρετή ιδιωτικότητα στον κήπο - εσείς
Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα γίνονται ένα γοητευτικό μάτι-catcher.
Δημιουργείται ειδικά σε συνδυασμό με ένα μικρό καταρράκτη ή ένα σιντριβάνι
είστε στο δικό σας σπίτι ένας πραγματικός παράδεισος. Μπορείτε δύσκολα να το κάνετε
εξακολουθεί να περιμένει; Ας πάμε - εδώ είναι 15 φανταστικές ιδέες διακόσμησης για σας
Τείχη!

1. Πώς λειτουργεί με το νερό;

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μικρό καταρράκτη στον κήπο ή μέσα στο σπίτι. Όποτε θέλετε, μπορείτε να ακούσετε το χαλαρωτικό πιτσίλισμα και να αισθανθείτε σαν σε έναν πραγματικό φυσικό παράδεισο. Αλλά πώς φτάνει το νερό στα τείχη μας; Φυσικά, υπάρχουν πολλά μοντέλα και σχέδια, αλλά όλα έχουν μια κατασκευή με αντλία για τον κύκλο του νερού.

2. Η μαγεία ενός καταρράκτη

Φανταστείτε, ένα μεγάλο ρεύμα νερού έρχεται μέσα από ένα μικρό άνοιγμα στον τοίχο και στη συνέχεια ρέει σε ένα μικρό ρεύμα, το οποίο βρίσκεται στον κήπο σας. Πάρα πολύ καλό για να είμαι αλήθεια; Ακόμη και αν ο σχεδιασμός απαιτεί έναν εμπειρογνώμονα, μπορείτε να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Κομψό, πολυτελές, ατομικό - το διακοσμητικό σιντριβάνι

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ένας τοίχος που αποστραγγίζει το νερό σε ένα μικρό πηγάδι. Στο παράδειγμά μας, είναι επιπλέον διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία που του δίνουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας και υπερβολής.

4. Μια μνημειώδη σκάλα

Αν θέλετε να καταστήσετε την περιοχή εισόδου σας μοναδική, μπορείτε να ενσωματώσετε έναν καταρράκτη στο κλιμακοστάσιο. Στο παράδειγμα μας, το νερό ρέει σε ένα μικρό ρεύμα βότσαλα, το οποίο βρίσκεται στη μέση του σπιτιού. Ένα εσωτερικό που σας κάνει να ονειρευτείτε!

5. Ένα τσιμεντένιο τοίχο γίνεται μια εμπειρία φύσης

Οι τοίχοι είναι σκυρόδετοι και γκρίζοι; Με ένα μικρό καταρράκτη και ένα ρυάκι που οδηγεί στον κήπο, μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό highlight. Εάν μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε αυτό το θέαμα νερού από το εσωτερικό του σπιτιού, η στάση είναι τέλεια!

6. Δημιουργήστε αρμονία στο διαμέρισμα

Οι μικρές βρύσες για εσωτερική χρήση είναι μία από τις εσωτερικές τάσεις που έχουν αναπτυχθεί από το Feng Shui. Το αποτέλεσμα: ένας καθαρός αέρας που θα επηρεάσει άμεσα τη διάθεσή μας.

7. Υπογραμμίστε την ομορφιά της πρόσοψης του σπιτιού

Ένας καταρράκτης ή μικρές πίδακες νερού που ρέουν κατά μήκος της πρόσοψης του κτιρίου ενισχύουν την ομορφιά του χώρου εισόδου και του δίνουν μια πολύ ξεχωριστή αίσθηση.

8. Ο χειμερινός κήπος ως όαση ευεξίας

Αν θέλετε να χαλαρώσετε στους δροσερούς μήνες σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ενσωματώστε ένα τοίχο με ένα μικρό καταρράκτη στο σέρα του. Εδώ βλέπουμε έναν επιτυχημένο συνδυασμό πέτρας και σύγχρονου μετάλλου, δημιουργώντας ένα χώρο που υπόσχεται γαλήνη και χαλάρωση για όλες τις αισθήσεις.

9. Καθαρή φύση!

Ακόμα και οι μικρότεροι τοίχοι μπορούν να είναι τέλειοι για έναν μικρό καταρράκτη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο συνδυασμός ενός πράσινου φυτευμένου τοίχου και νερού, που δίνει την εντύπωση της ανέγγιχτης φύσης.

10. Μικρές κόγχες γίνονται ένα μάτι-catcher

Το μικρό σας κρεβάτι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια διακόσμηση; Τίποτα πιο εύκολο από αυτό.Με μια μικρή βρύση ή τζετ νερού στον τοίχο ακόμα και μικρές κόγχες στον κήπο γίνονται ένα κομψό eye-catcher.

11. Μίγμα της νεωτερικότητας και της φύσης

Ο πιο όμορφος συνδυασμός για έναν διακοσμητικό τοίχο στον υπαίθριο χώρο είναι ένα μινιμαλιστικό σιντριβάνι, το οποίο περιβάλλεται από πράσινα φυτά και συνδυάζει την κομψότητα και τη φυσικότητα.

12. Ιδέες για έναν μικρό προϋπολογισμό

Νομίζετε ότι ένα διακοσμητικό τοίχο με νερό που δεν μπορείτε ποτέ να αντέξετε οικονομικά; Ακόμα και για το μικρό πορτοφόλι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε ένα απλό τοίχο.

13. Ο θεαματικός τοίχος

Τι μπορείτε να κάνετε με ένα απλό τοίχο, βλέπετε εντυπωσιακά στο παράδειγμά μας. Ακριβώς δίπλα στις σκάλες είναι ένας τοίχος που δεν στεγάζει μόνο ένα μικρό σιντριβάνι, αλλά χρησιμοποιείται επίσης και ως όμορφη παρτέρι.

14. Νερό ως δότης ενέργειας και ξεκούρασης

Όπου κατασκευάζετε μια βρύση ή έναν καταρράκτη, οι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι το νερό έχει θετική επίδραση στο σώμα και το μυαλό μας.

15. Όνειρο 1001 διανυκτερεύσεων

Με λίγη δημιουργικότητα και φαντασία, μπορούν να δημιουργηθούν οι πιο όμορφες διακοσμήσεις τοίχων. Σε αυτό το παράδειγμα, μια κανάτα χάλκινα προσαρτημένη ως πηγή νερού σε έναν τοίχο κοσμείται με αμέτρητες πέτρες. Τι περιμένεις; Ξεκινήστε και κάνετε τους τοίχους σας αξέχαστες στιγμές σχεδίασης!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: