Σύγχρονες ιδέες διαβίωσης από ξύλο

Φυσικά υλικά όπως το ξύλο είναι σαφώς από τις πιο δημοφιλείς και πιο καυτές διακοσμητικές τάσεις το 2015. Δεν είναι περίεργο οι ειδικοί μας
ξεπεράστε ο ένας τον άλλο με δροσερές ιδέες στυλ για το θέμα. Σας έχουμε
έφερε έξι τρέχοντα και ζεστά σχέδια. Με αυτά τα μοντέρνα
Ζώντας ιδέες από ξύλο σας φέρνει φρέσκο ​​άνεμο και μια ατομική αφή στο δικό σας
Bude.

Ατομική ντουλάπα

Αρχικά σχεδιασμένο ως τοποθέτηση σε τοίχο ποδηλάτου, το σύστημα κρέμονται αρπιστής του KRAFT&ULRICH μέσω των διαφορετικών δυνατοτήτων εφαρμογής του. Με τη βοήθεια του συστήματος plug-in, ο αθλητικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ όλων των ειδών μπορούν να αποθηκευτούν με τρόπο εξοικονόμησης χώρου. Οι ράβδοι με διαφορετικά μήκη, γάντζους, ράφια και κιβώτια μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα στην πλάκα βάσης και έτσι να προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες. Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας όταν το χρησιμοποιείτε. Δεν είναι λοιπόν περίεργο KRAFT&ULRICH βραβεύτηκαν το Βραβείο ISPO BRANDNEW 2015 στην κατηγορία Στυλ.

Ανακυκλωμένο πλαίσιο

Σίγουρα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα πλαίσια εικόνων του σε πολλαπλές συσκευασίες σε προσιτή τιμή στον εκπτωτικό εξοπλισμό επίπλων, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Για όσους θέλουν να δώσουν ιδιαίτερες προθέσεις όχι μόνο με τις εικόνες τους αλλά και με τα συνοδευτικά πλαίσια, βάζουμε τους ειδικούς μας Luxad στην καρδιά. Διαθέτουν εκατοντάδες δροσερά πλαίσια εικόνων που είναι έτοιμα για εσάς, τα οποία είναι κατασκευασμένα με αγάπη από ανακυκλωμένο ξύλο απορριμμάτων. Με αυτό τον τρόπο, κάθε πλαίσιο είναι ένα πραγματικό είδος του.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Κομψό τραπέζι

Αυτό το τραπέζι περιλαμβάνεται έξυπνο hack ανακάλυψε. Walther με τη μοντέρνα εμφάνισή του, το υψηλής ποιότητας ξύλο και θυμίζει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μείγμα σκανδιναβικού και ιαπωνικού σχεδιασμού, βασισμένο στις ιδέες του Bauhaus. Walther κατασκευάζεται σε ένα ξυλουργείο της Βαϊμάρης, το οποίο πωλεί μόνο μοναδικά κομμάτια υψηλής ποιότητας αντί φτηνών μαζικών προϊόντων.

Εναλλακτική χρήση με στυλ

Με τον ειδικό μας Άννα-Καταρίνα Λεντβά τίποτα δεν προσγειώνεται στα σκουπίδια τόσο γρήγορα. Αυτό θα ήταν ντροπή, διότι δείχνει τι μπορείτε να αποκομίσετε από τα απόβλητα και τα απόβλητα. Για παράδειγμα, αν η κατασκευή των πάγκων από μασίφ ξύλο ακόμα κάποια πράγματα που έχει απομείνει, να κάνει μια τέτοια όμορφα κηροπήγια που προσθέτουν αξία στο φυσικό, απλό και σύγχρονο βλέμμα τους κάθε διακόσμηση.

Ψυγείο

ο ΞΥΛΟ & TEXTILE Στήθος του Sit έπιπλα GmbH είναι ο επιδέξιος συνδυασμός ξύλου μάνγκας, γιούτας, καμβά και δέρματος. αναξιοπαθούντα σας με τα ανεπιθύμητα ίχνη κατευθύνει τις σκέψεις του ξεχασμένα μέρα, μεταφέρει την ιδιαίτερη γοητεία του παριζιάνικου διαμέρισμα στο σπίτι σας και να διακοσμήσετε τα υπάρχοντα έπιπλά σας με μια συστροφή.

Νίκαιας κασέτα

08/15-μαζικής παραγωγής εδώ δεν είναι στην τσάντα: Η Παράθυρο Klaus Maier σημαίνει δικά του ξύλινα προϊόντα χειροποίητα, όπως αυτή η κομψή πιατέλα που φτιάχνεται από ξύλο δαμάσκηνου. Το δάπεδο ήταν καλυμμένο με γκρι στρώμα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: