λουτρά Ψαμμίτης

Σε σχεδόν κανένα δωμάτιο χρειάζεστε περισσότερο φως από ό, τι στο μπάνιο. Ξύρισμα, μακιγιάζ ... Θα ήταν λίγο ηλίθιο στο σκοτάδι! Είναι ακόμη πιο σημαντικό όχι μόνο το φως του ήλιου στο μπάνιο, αλλά και η επιλογή των πλακιδίων τοίχου και δαπέδου πέφτουν σε ένα φιλικό χρώμα. Το βέλτιστο υλικό: ψαμμίτης! Δεν είναι μόνο φωτεινό, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται εξαιρετικά φυσικό - οι τέλειες συνθήκες για να χαλαρώσετε ή να ηρεμήσετε για το επερχόμενο πάρτι.

Πολύ μεγάλα κουτιά τουαλέτας είναι παλιομοδίτικα! Στον σύγχρονο σχεδιασμό του μπάνιου, το μπολ τουαλέτας κρέμεται μάλλον σαν να επιπλέει πάνω από το πάτωμα. Οτιδήποτε άλλο είναι ενσωματωμένο στον τοίχο - αν αποτελείται επίσης από πλακάκια ψαμμίτη: 100 βαθμούς!

Ο συνδυασμός μωσαϊκού και ψαμμίτη φαίνεται ιδιαίτερα ευγενής. Ειδικά επειδή το πράσινο χρώμα παστέλ πηγαίνει καλά με τον ανοιχτό μπεζ στιλ. Τέλος πάντων, το μωσαϊκό θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται ως ακουστικό σε μικρές ποσότητες - και ο ψαμμίτης είναι ο ιδανικός αρωματοποιός για την εξουδετέρωση!

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Φωτεινά πλακάκια τοίχου μεγεθύνετε οπτικά το μπάνιο και το κάνουν όμορφο και άνετο ταυτόχρονα. Μια μικρή συμβουλή: Λουλούδια ή θυμίαμα κολλά σαν διακοσμητικά στοιχεία στο ράφι και έχετε μπάνιο, στο οποίο θέλετε να περάσετε μια ώρα ή δύο το πρωί!

Ευθεία σχεδίαση: ευθείες σε γωνιακά εξαρτήματα, τα σύγχρονα πλακάκια ψαμμίτη ταιριάζουν ιδιαίτερα καλά.

Γυαλί, λευκό ασβεστοκονίαμα και πλακάκια ψαμμίτη - δύσκολα μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ελαφρύτερο και φιλικότερο μπάνιο. Μην ντρέπεστε το μίγμα των υλικών: τα πιο σκούρα πλακάκια δαπέδου δημιουργούν μια συναρπαστική αντίθεση φωτός-σκούρου.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 + = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: