Η τελική σύγκριση: One-Storey Vs. διώροφο σπίτι

Ο δρόμος προς το σπίτι σας είναι μακρύς και υπέροχος. Ωστόσο, εκτός από τις πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να αποφασίσει απλά σκεφτείτε το ζήτημα των επίπλων και του εξοπλισμού, η απόφαση είναι πάνω απ 'όλα: μονώροφο κτίριο Δυσπιστία ένα διώροφο σπίτι διαμέρισμα; Και οι δύο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα να προσφέρουν. Επομένως, εξαρτάται από εμάς και πώς θέλουμε να σχεδιάσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Προκειμένου να είστε καλά ενημερωμένοι και καλά ενημερωμένοι σχετικά με την απόφασή σας σε κτίριο κατοικιών, έχουμε συνθέσει για εσάς τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα και των δύο μεθόδων κατασκευής. Ας ρίξουμε μια ματιά.

1. Η μονοκατοικία είναι λιγότερο ευαίσθητη στον θόρυβο

Όποιος ζει με την οικογένειά του κάτω από μια στέγη θα ξέρει. Ειδικά με τα παιδιά, μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να ζείτε πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Και τι θα συμβεί αν ο σύντροφός σας γίνει πραγματικά ενεργός τη νύχτα ενώ προτιμάτε να πάτε νωρίς στο κρεβάτι; Το μονοόροφο οικογενειακό σπίτι προσφέρει καλύτερες συνθήκες, διότι εδώ, για παράδειγμα, οι χώροι διαβίωσης και ύπνου μπορούν να διαχωριστούν έτσι ώστε να είναι καλά προστατευμένοι ο ένας από τον άλλο. Στο διώροφο κτίριο, από την άλλη πλευρά, ο θόρυβος διεισδύει κάθετα μέσα από το σπίτι - ειδικά όταν η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται παραδοσιακά ακριβώς πάνω από το σαλόνι.

δευτερόλεπτο Ένα διώροφο σπίτι προσφέρει υπέροχη θέα

Ενώ η κουζίνα και το καθιστικό βρίσκονται στο ισόγειο, τα ιδιωτικά δωμάτια στον επάνω όροφο είναι αποκλειστικά για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των διώροφων κατοικιών. Μήπως η αίσθηση της ζωής μας μερικές φορές εξαρτάται από την άποψη που μας προσφέρει τους τέσσερις τοίχους μας; Όποιος ξυπνάει κάθε πρωί με την θέα μιας υπέροχης θέας, μπορεί να αρέσει η μέρα να είναι διπλή και να ξεκινά με ένα χαμόγελο. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο η άποψη, αλλά και το συγκριτικά μικρό αποτύπωμα, το οποίο καταλαμβάνει το συμπαγές σχέδιο του διώροφου σπιτιού, είναι σαφές πλεονέκτημα αυτής της κατασκευής.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

τρίτος Καλύτερες επιλογές σχεδιασμού στο μονοκατοικία

Εάν όλα τα δωμάτια βρίσκονται σε ένα κοινό πάτωμα, έχουμε μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Το σχέδιο μπορεί να σχεδιαστεί όπως επιθυμούμε, τα δωμάτια μπορούν ακόμη να σχεδιαστούν μαζί. Αυτό εξοικονομεί χώρο. Αλλά όσον αφορά το σχεδιασμό του μπάνιου είναι πολύ πιο εύκολο, αφού είναι αρκετό να δημιουργηθεί δίπλα στο μπάνιο του ξενώνα, ένα ωραίο, μεγάλο μπάνιο για όλη την οικογένεια - αντί για ένα σε κάθε όροφο.

4ο Ευκολότερος διαχωρισμός δημόσιου και ιδιωτικού χώρου στο διώροφο σπίτι

Μεταξύ των γραμμών, αυτό το θέμα έχει ήδη εμφανιστεί εδώ και εκεί, φυσικά, αξίζει ιδιαίτερη προσοχή στο πλαίσιο της σύγκρισής μας. Οι τέσσερις τοίχοι μας αποτελούν το μέρος όπου νιώθουμε σαν στο σπίτι, όπου μπορούμε να είμαστε όπως είμαστε. Θέλετε πραγματικά να μοιραστείτε αυτό με κάθε επίσκεψη; Λίγο! Ο χώρος χωρισμός των δημόσιων κατοικιών και του ιδιωτικού υπνοδωματίου ή του μπάνιου είναι σαφώς ευκολότερο να γίνει στο διώροφο οικογενειακό σπίτι. Δεν είναι χωρίς λόγο οι εμπειρογνώμονες του εσωτερικού σχεδιασμού να προτείνουν μια κλασική διάταξη δωματίων, η οποία παρέχει τον πρώτο όροφο για ιδιωτικούς χώρους. Έτσι, το ισόγειο έχει επίσης περισσότερες επιλογές σχεδιασμού για να γίνει ένας αντιπροσωπευτικός χώρος ευεξίας για εσάς και τους καλεσμένους σας.

5ο Μονοκατοικία προσφέρει στους κατοίκους της μεγαλύτερη ασφάλεια

Για όσους οικοδομήσουν ένα σπίτι, αυτό το συναρπαστικό έργο είναι βέβαια και μια επένδυση στο μέλλον. Είτε πρόκειται να κάνει το σπίτι ένα σπίτι για την οικογένεια ή απλά ένα μέρος όπου θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Η μονοκατοικία όνειρο σπίτι προσφέρει στους κατοίκους της σαφώς περισσότερη ασφάλεια. Ειδικά για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας ή μικρά παιδιά να ζητήσει από τις σκάλες τεράστιο κίνδυνο ατυχήματος Και όχι μόνο αυτό. Ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς, η εκκένωση ενός μονώροφο κτίριο που συνήθως τρέχει πολύ πιο γρήγορα.

6ο Το διώροφο σπίτι είναι καλύτερο για το περιβάλλον μας

Πάνω απ 'όλα, η συμπαγής διάταξη ενός διώροφου σπιτιού σημαίνει δύο πράγματα. Για ένα, χρειάζεται ένα μικρότερο οικόπεδο για να δώσουμε στο σπίτι και σε μας ένα νέο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, το συμπαγές σπίτι σφραγίζει μια μικρότερη περιοχή - αφήνοντας τον στο φυσικό κύκλο της φύσης. Επίσης, όσον αφορά τη θερμομόνωση, προσφέρει χάρη στους δύο ορόφους καλύτερη απόδοση μόνωσης από το μονοθέσιο αντίστοιχο. Επιπλέον, το διώροφο σπίτι έχει λιγότερα δωμάτια με εξωτερικές προσόψεις - αυτό θα έχει μακροπρόθεσμα θετική επίδραση στο επιπλέον κόστος. Με την ευκαιρία, κάθε σπίτι μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στη μόνιμη μείωση του κόστους ενέργειας και θέρμανσης. Εδώ θα μάθετε πώς: 7 συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας, με τις οποίες μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 14 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: