Μικρή αλλά ωραία! 7 μεγάλες ιδέες για την αναβάθμιση του μίνι-διαδρόμου

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε ολόκληρο το διαμέρισμά σας ή να το ξανασχεδιάσετε, σίγουρα όχι μόνο με τον καθιστικό και τον χώρο ύπνου,
αλλά φυσικά επίσης να ασχοληθεί με το διάδρομο. Αυτό προσφέρει,
ανεξάρτητα από το μέγεθος, αρκετό δυναμικό για να λειτουργήσει ως επαγγελματική κάρτα του διαμερίσματος και ένα πολύ θετικό, πρώτα
Για να αφήσετε μια εντύπωση. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην αναζήτηση του σωστού
Στυλ επίπλωσης στο διάδρομο ή τρόποι στο μικρό διάδρομο
διακόσμηση, είναι εκπληκτικό πόσες πιθανότητες έχουν. Σε γενικές γραμμές
Εδώ σχεδόν όλες οι επιλογές εκμεταλλεύονται, ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια
Φορέστε να έρθετε. Δεν έχει σημασία ποιο στυλ θα επιλέξετε: σιγουρευτείτε πάντα
ότι η αίθουσα σου γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι των τεσσάρων τοίχων σου!
Αξίζει!

Μινιμαλιστική: ιδανική για ένα μικρό διάδρομο χωρίς παράθυρα

Το μινιμαλιστικό στυλ επίπλωσης είναι ιδανικό για μικρούς διαδρόμους που δεν διαθέτουν παράθυρα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πρέπει να παραιτηθείτε από την άποψη της φυσικής φωτεινότητας ούτως ή άλλως, αλλά μπορείτε να την αντικαταστήσετε επιδέξια με φωτεινά χρώματα. Ο μινιμαλισμός χαρακτηρίζεται από τη διακόσμηση ενός μικρού διαδρόμου ως μια τέλεια επιλογή. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι εκτός από τα φωτεινά χρώματα χρησιμοποιείτε μόνο τα σκεύη και τα οικιακά αξεσουάρ που χρειάζεστε πραγματικά. Για να ακολουθήσετε συνειδητά αυτό το στυλ σημαίνει επίσης να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνου ντεκόρ και κλασικού chic, χωρίς να χάσετε την όψη της αίσθησης της άνεσης. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο, όπως το μικρό σας διάδρομο, ακόμη και με τη βοήθεια κάτοπτρων, να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα και πιο φιλόξενα.

Το μεσογειακό στυλ για ένα χαλαρό περιβάλλον

Είτε στην πόλη είτε στη χώρα: το μεσογειακό στυλ της επίπλωσης φαίνεται πιο δημοφιλές από ποτέ! Με αυτό, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα όταν διακοσμεί ένα μικρό διάδρομο, που εξασφαλίζει ότι σχηματίζεται μια όαση γαλήνης. Όπως και με το μινιμαλιστικό ύφος της επίπλωσης, ο "τρόπος ζωής της Μεσογείου" κυριαρχείται από λαμπερά, παστέλ χρώματα, τα οποία μπορούν να διακοπούν σκόπιμα με τον καθορισμό ορισμένων τόνων. Για παράδειγμα, τα κοχύλια από τις τελευταίες διακοπές είναι ιδανικά για τη διακόσμηση του μικρού σας διαδρόμου με έναν ελκυστικό τρόπο και προσφέρουν λίγο ποικιλία στο μάτι. Επίσης, πειραματίζεται με φυσικά υλικά, όπως η άμμος ή η πέτρα, επιτρέπεται. Ποιο δάπεδο είναι καλύτερο για την αίθουσα σας, μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Μια σύγχρονη εγκατάσταση για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες

Μια μοντέρνα διακόσμηση του 21ου αιώνα χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και εσωτερική κομψότητα. Φυσικά, θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβάλλετε το όλο θέμα, ειδικά όσον αφορά τα χρώματα. Ακριβώς τότε, αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα μικρό διάδρομο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος που θα χάσετε τον εαυτό σας στη μάζα των δυνατοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας και θα αναμίξετε πολλά σχέδια μαζί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει μια αρμονική εικόνα με σαφή δήλωση στο πλαίσιο της σύγχρονης εγκατάστασης.

Ασιατικές προθέσεις για μια φιλόξενη ατμόσφαιρα

Το ασιατικό ύφος της επίπλωσης έχει από καιρό απολαμβάνει απίστευτη δημοτικότητα στα τοπικά γεωγραφικά πλάτη. Ενώ ήταν αρχικά οι ασιατικοί κήποι που ήταν σχολαστικά μιμηθούν και φροντίστηκαν, αυτό το στυλ διακόσμησης έχει φτάσει πλέον στους τέσσερις τοίχους. Εδώ εντυπωσιάστηκε πάνω από όλα τα επιμελημένα γοητεία, που αναπόφευκτα εκπέμπει ένα υψηλό επίπεδο φιλοξενίας. Η βάση γι 'αυτό είναι πάνω από όλα τα υλικά ξύλο και γυαλί. Ενώ το ξύλο προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα, το γυαλί προσφέρει σε εσάς και τους επισκέπτες σας μεγάλη διαφάνεια. Αυτό όχι μόνο θα κάνει το μικρό σας διάδρομο μεγαλύτερο, αλλά και φιλικότερο, και θα καλωσορίσει τους καλεσμένους σας με μια απαράμιλλη αίσθηση. 

Το αγροτικό στυλ για ένα διάδρομο γεμάτο γοητεία

Είτε στο μπάνιο είτε στο σαλόνι: το ρουστίκ στυλ των επίπλων αδιαφορεί για την αναβίωση του. Κυρίαρχος εδώ είναι πάνω απ 'όλα η άμεση σύνδεση της φύσης και της εγκατάστασης. Ειδικά εδώ, αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα μικρό διάδρομο, αφήστε τον ατμό σας όταν πρόκειται για σκόπιμη ρύθμιση των τόνων. Εκτός από τη χρήση του ξύλου, ειδικά τα φυτά παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Θα βρείτε, αν θέλετε να παρακολουθείτε την αγροτική εσωτερικό στυλ, ιδανικά σε μια λευκή πορσελάνη βάζο τόπο και να σας αποδείξω ότι είναι πολύ πιθανό να εξαπλωθεί αγροτικές ρομαντική γοητεία σε ένα μεγάλο διαμέρισμα της πόλης. 

Πολύχρωμα σχέδια

Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν χωρίς τη χρήση του χρώματος όταν διακοσμούν τη μικρή τους αίθουσα; Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα κακό με το "κλείδωμα χρώματος", φυσικά. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ένα μικρό διάδρομο είναι ένα μέρος που μπορεί να φαίνεται υπερφορτωμένο γρήγορα. Μπορεί λοιπόν να είναι χρήσιμο να επικεντρωθείτε πρώτα στα αγαπημένα χρώματα ή τους τόνους που βρίσκονται και σε άλλα δωμάτια. Αποφύγετε ένα υπερβολικά συγκεχυμένο παιχνίδι χρωμάτων που δεν περιορίζει μόνο την αίθουσα σας, αλλά και σας κάνει να νιώθετε ανήσυχος. Τρεις έως τέσσερις αποχρώσεις είναι απόλυτα επαρκείς για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη και σπιτική ατμόσφαιρα.

Μια βιομηχανική εγκατάσταση για ένα μοναδικό διάδρομο

Ειδικά σε καλλιτεχνικούς κύκλους ή δημιουργικούς ανθρώπους, τα βιομηχανικά έπιπλα στο διάδρομο (και σε άλλες περιοχές του σπιτιού) γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Εδώ, πάνω απ 'όλα, το μέταλλο κυριαρχεί όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας πολύ ιδιαίτερης ατμόσφαιρας, η οποία, παρά τη δροσιά του υλικού, ακτινοβολεί πάντα την άνεση και τη φιλοξενία. Το πλεονέκτημα της διακόσμησης του διαδρόμου με αυτό το στυλ επίπλωσης, ωστόσο, δεν είναι μόνο η υψηλή σταθερότητα των υλικών, αλλά και το γεγονός ότι μπορείτε να συνδυάσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα με μέταλλο. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε αυτό το πλαίσιο, ειδικά το μείγμα με μάλλον λαμπερούς τόνους. Για παράδειγμα, ένα κάγκελο κατασκευασμένο από στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα συμπληρώνεται τέλεια από εικόνες με κόκκινο πλαίσιο ή χαλί σε πλούσιο πράσινο χρώμα. Ιδιαίτερα όσον αφορά το στυλ βιομηχανικής επίπλωσης, είναι αλήθεια ότι η εργασία με διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος είναι σίγουρα επιθυμητή. Δεν σας βοηθά μόνο να κάνετε την αίθουσα όμορφη, αλλά και να εκπλήσσετε την επίσκεψή σας ξανά και ξανά.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: