Στυλ στο επίκεντρο: γερμανικά κομμωτήρια

Είναι ξεκάθαρο ότι το στυλ και η καλή γεύση παίζουν σημαντικό ρόλο στο κομμωτήριο. Αλλά όχι μόνο όσον αφορά το hairstyle του πελάτη, αλλά και στο
Σχεδιασμός σαλόνι. Επειδή και εδώ, δείχνει και πάλι ότι η πρώτη
Εμφανίζεται ο αριθμός εμφανίσεων. Ή πού θα προτιμούσατε να χάσετε ένα νέο χτένισμα;
αφήστε - σε ένα βαρετό, απρόσεκτο ή παλιό επιπλωμένο περιβάλλον
ή σε ένα δροσερό, κομψό και ασυνήθιστο σαλόνι; Σήμερα σας έχουμε
έφερε πέντε παραδείγματα που πείθουν με το συνολικό πακέτο τους. Αφήστε εδώ
Σας αρέσουν οι ξυριστικές μηχανές και οι επαγγελματίες;

Karma Hairdesign στο Koblenz

στο Κάρμα σχεδιασμό τρίχας Στο Koblenz, ο ειδικός μας Christian Speier αντιμετώπισε το καθήκον του επανασχεδιασμού ενός γηρασμένου κομμωτηρίου. του
ο πελάτης του, του δόθηκε ο στόχος, ένα εντελώς νέο,
για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα αλλά όχι πολύ κρύα ατμόσφαιρα που φαίνεται κομψή, αλλά
ενώ ακτινοβολεί θερμότητα. Το αποτέλεσμα: μια φιλόξενη και συναρπαστική
Μίγμα βιομηχανικού σχεδιασμού, σύγχρονης και αναγέννησης.

Marc Bennemann Κομμωτήρια στο Βερολίνο

Οι πελάτες που επισκέπτονται το σαλόνι του Marc Bennemann Κομμωτήρια Η είσοδος στο Βερολίνο αισθάνεται σαν να είσαι σε μηχανή χρόνου. Με ατομικό σχεδιασμό φωτισμού, vintage έπιπλα και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, η δεκαετία του 1950 έθεσε τον τόνο και δημιουργεί μια δροσερή εμφάνιση ρετρό. Σχήματα, χρώματα, έπιπλα και υλικά παίζουν με ένα συμπυκνωμένο φορτίο της γοητείας του 50 και κάνουν την επίσκεψη σε αυτό το κομμωτήριο μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Μαλλιά γλυκά μαλλιά στο Βερολίνο

Οι ειδικοί μας από Einraumkonzept πήρε στο Βερολίνο το κομμωτήριο Μαλλιά γλυκά μαλλιά και του έλειπε ένα νέο, μοντέρνο και ατομικό εσωτερικό σχέδιο. Οι τοίχοι με ημι-σοβά, τα μοντέρνα έπιπλα και οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, όπως οι μαύροι πολυελαίοι και οι καναπέδες των vintage, προσδίδουν στην ιδιαίτερη γοητεία του σαλόνι αυτού. Κανείς εδώ δεν θα πάει στο σπίτι με ένα βουλωμένο χτένισμα 08/15.

Κομμωτήριο στην Κολωνία

Στο σχεδιασμό του κομμωτηρίου Haarwerk στην Κολωνία, δόθηκε έμφαση στην εξαιρετική εγκατάσταση φωτισμού. Από ένα κεντρικό σημείο, 75 φωτιστικά διανέμονται σε όλο το δωμάτιο. Έτσι, ο πελάτης καλωσορίζεται από μια πραγματική θάλασσα φώτων. Μαζί με τα ορατά καλώδια, δημιουργεί μια χωρική υφή που θυμίζει παραμορφωμένο πολυέλαιο.

Κάρλος μαλλιών στη Βόννη

Η τελειότητα, η δημιουργικότητα και η ατομικότητα προστίθενται Carlos Hair στην Βόννη κεφαλαιοποιούνται - και μπορείτε να δείτε αυτό και το σχέδιο σαλόνι. Το σαλόνι πλαισιώνεται από ένα ιστορικό φαρμακείο, των οποίων τα ράφια φαρμακοποιών προσφέρουν τώρα χώρο για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κομμωτικής και περιποίησης μαλλιών. Ο συναρπαστικός συνδυασμός κλασικών και μοντέρνων στοιχείων καθιστά το σχεδιασμό αυτού του σαλονιού τόσο ξεχωριστό.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: