Μικρή κουζίνα; Δεν υπάρχει πρόβλημα!

Ειδικά σε πολλά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σώθηκε στον προγραμματισμό των κατασκευών στην κουζίνα. Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη μικρή κουζίνα μας, χρειαζόμαστε μεγάλο χώρο αποθήκευσης για πιάτα, γλάστρες και άλλες συσκευές κουζίνας. Με μερικές απλές συμβουλές έρχεται τώρα μια μικρή κουζίνα μεγάλη έξω, επειδή υπάρχει πάντα αχρησιμοποίητο διάστημα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ μας. Οι περισσότεροι κατασκευαστές κουζίνας έχουν εδώ και καιρό αναγνωρίσει το πρόβλημα και προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χώρο τους. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις εμπνεύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη μικρή κουζίνα που είναι: χώρος για μαγείρεμα και διασκέδαση.

Μικρή αλλά ωραία!

Εάν μαγειρεύετε πολλά και ετοιμάζετε φρέσκα γεύματα, περνάτε πολύ χρόνο στην κουζίνα. Επομένως, αυτό το δωμάτιο πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να νιώθουμε άνετα. Με όμορφα αξεσουάρ στο σπίτι, μια μικρή κουζίνα μπορεί να διακοσμηθεί και να κερδίσει στην άνεση και τον παράγοντα ευεξίας. Αυτή η κουζίνα ήταν με ένα παλαιός Διακοσμημένο μεταλλικό πινακίδιο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα και το ύφος στην κουζίνα.

Ένας ευφυής σχεδιασμός για περισσότερο χώρο

Ο πρώτος χρυσός κανόνας είναι: Χρησιμοποιήστε το χώρο. Τα ντουλάπια κουζίνας είναι διαθέσιμα σε πολλές εκδόσεις, αλλά αν έχετε μια μικρή κουζίνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τα ντουλάπια μέχρι την οροφή. Συχνά φαγητά ή άλλα σκεύη κουζίνας τοποθετούνται στα επάνω καμπίνα. Είναι πάντα καλύτερο να κρατάτε όλα τα σκεύη σε ένα κλειστό ντουλάπι, έτσι ώστε να μην σκονίζονται και η κουζίνα δεν είναι ανώμαλη. Αυτή η φωτογραφία δείχνει μια κουζίνα σε γκρίζα και λευκά που έχει καρυκεύσει με κόκκινες προειδοποιήσεις. Ο χώρος χρησιμοποιείται βέλτιστα από ψηλά ντουλάπια τοίχου, αν και η οροφή είναι κεκλιμένη.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Η σωστή τοποθέτηση

Η πλευρά με το χαμηλότερο ύψος οροφής σχεδιάστηκε για σόμπα και φούρνο. Οι περισσότερες κουκούλες κουζίνας μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα στο ύψος τους. Έτσι, ακόμη και σε χαμηλό ύψος οροφής μπορεί να μαγειρευτεί και τηγανητό, χωρίς τα ενοχλητικά οσμές εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα. Το ελεύθερο ψυγείο σε μια ρετρό εμφάνιση είναι ένα μεγάλο μάτι-catcher. Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν πρέπει ποτέ να τοποθετηθεί δίπλα στη σόμπα και τον φούρνο, γιατί αλλιώς η κατανάλωση ενέργειας είναι σημαντικά υψηλότερη.

Πολυλειτουργικά Gadgets

Αυτό το υπέροχο κουτί για ψωμί breadbin από τον έμπειρο εμπειρογνώμονα μας καλύτερο της Κυριακής όχι μόνο φαίνεται όμορφο, αλλά είναι επίσης πολυλειτουργικό. Ενώ το ψωμί ή το πρωινό μας κυλά στο κουτί που φυλάσσεται με ασφάλεια και προστατεύεται από την υγρασία, είναι το καπάκι του κουτιού ψωμιού ως κοπής και σερβιρίσματος. Η επιφάνεια του breadbin δεν είναι μια κανονική σανίδα κοπής, αλλά ένα πλέγμα κοπής. Οποιαδήποτε ψίχουλα που εμφανίζονται κατά την κοπή συλλέγονται εύκολα και μπορούν εύκολα να απορριφθούν με την αφαίρεση του πλέγματος. Έτσι, η κουζίνα παραμένει καθαρότερη και τα ψίχουλα δεν είναι απλωμένα σε ολόκληρο το τραπέζι. Περισσότερες ιδέες κουζίνας πολυτελείας μπορούν να βρεθούν σε αυτό το Ideabook.

Χώρος αποθήκευσης παρά επικλινής οροφή

Απώλεια χώρου λόγω κεκλιμένης οροφής; Αυτό δεν πρέπει να είναι! Ακόμη και οι νεκρές γωνίες μπορούν να μετατραπούν σε αποθηκευτικό χώρο και να καταστήσουν την συνολική εικόνα των μικρών κουζινών πιο αρμονική. Οι έτοιμες ντουλάπες κατά παραγγελία μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στις δεδομένες συνθήκες και να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χώρο. Εάν δεν έχετε αρκετή μικρή αλλαγή για μια ολόκληρη εντοιχισμένη κουζίνα, κάθε ξυλουργός ή οικοδόμος κουζίνας μπορεί να έχει ένα μόνο ντουλάπι που να ταιριάζει με τον εξοπλισμό κουζίνας κατόπιν αιτήματος.

Κρυμμένα ταλέντα

Αυτή η κουζίνα είναι ένα πραγματικό θαύμα αποθήκευσης. Εδώ βλέπουμε ότι στο μεγάλο συρτάρι για γλάστρες και σκεύη ακόμη και μικρότερο είναι ενσωματωμένο, μπορεί να αποθηκευτεί στα μαχαιροπίρουνα και ξύλινα κουτάλια. Ακόμη και με μεγάλες ογκώδεις γλάστρες ή συσκευές κουζίνας, τίθεται το ερώτημα: Χρειάζομαι πραγματικά αυτό κάθε μέρα; Όχι; Τότε ξεφύγετε! Η μεγάλη κατσαρόλα και το παλιό καφετιέρα δεν μας πειράζουν αν τα αποθηκεύσουμε στο υπόγειο ή στη σοφίτα. Αν είναι απαραίτητο, είναι γρήγορα πίσω στο χέρι, αλλά δεν παρεμβαίνουν στην καθημερινή ζωή

Έξυπνος χώρος αποθήκευσης

Και εδώ, οι κατασκευαστές κουζίνας έχουν δημιουργήσει έξυπνο αποθηκευτικό χώρο. Το ντουλάπι μπορεί να ανοίξει και προσφέρει άφθονο χώρο για στεγνό φαγητό ή αξεσουάρ. Ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε χαμένες γωνίες είναι επίσης ένα καρουσέλ που μπορεί να επεκταθεί και να περιστραφεί. Εδώ μπορούν να αποθηκευτούν γλάστρες και κύπελλα, τα οποία απομακρύνονται πολύ από τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Η μαγική λέξη σε μια μικρή κουζίνα σημαίνει σωρός. Γυαλιά, κύπελλα, κύπελλα και γλάστρες μπορούν να στοιβάζονται στοιβαγμένα για να κάνουν χώρο για περισσότερα σκεύη κουζίνας.

Ηλεκτρικές συσκευές: δύο σε ένα

Οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν επίσης εξελιχθεί για να παρέχουν ιδανικές λύσεις για μικρές κουζίνες σήμερα. Σε αυτή τη φωτογραφία τα μικροκύματα και ο φούρνος συνδυάστηκαν σε μία συσκευή. Οι λειτουργίες μπορούν να ρυθμιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού και το ύψος της εγκατάστασης είναι διπλό πρακτικό: Έχουμε πάντα το γεύμα μας και την ανταλλαγή των πλάτη μας. Αλλά όχι μόνο ο φούρνος, αλλά και η σόμπα και το πλυντήριο πιάτων έχουν αναπτυχθεί περαιτέρω. Υπάρχουν τα αποκαλούμενα singles που προσφέρονται: Η σόμπα είναι μόνο δύο εστίες και το πλυντήριο πιάτων είναι πολύ στενό.

Το σχήμα το φέρνει!

Σε μια μικρή κουζίνα, όπου πρέπει να φιλοξενείται τραπεζαρία και κουζίνα, μπορεί να γίνει γρήγορα σφιχτή. Ως εκ τούτου, αντί για ένα σχήμα L ή U της κουζίνας, μια απλή κουζινούλα είναι η καλύτερη λύση. Όταν μαγειρεύετε με πολλούς ανθρώπους, η τραπεζαρία και οι καρέκλες μπορούν να ωθηθούν λίγο. Νίκαια σε αυτό το σχέδιο κουζίνας είναι ο τοίχος, ο οποίος έχει βαφεί με βαφή με μαυροπίνακα. Εδώ μπορείτε να γράψετε τον κατάλογο αγορών, μια συνταγή ή ένα αστείο ρητό. Τι δεν αρέσει ή είναι παλιά, απλά σκουπίζεται με ένα σφουγγάρι.

Πιάτα ως διακόσμηση

Εάν χρειάζεστε χώρο στην κουζίνα, πρέπει να κάνετε χώρο. Τα όμορφα αγαπημένα μας πιάτα μπορούν να φιλοξενηθούν στο καθιστικό ή στην τραπεζαρία. Αλλά αντί να το στοιβάζουμε στο συρταριέρα, μπορούμε να το επιδείξουμε διακοσμητικά. Τα ανοιχτά ράφια ή ένα όμορφο ντουλάπι στο στυλ του άλλου εσωτερικού σας σχεδιασμού φαίνονται επίσης εξαιρετικά μεταξύ του καναπέ και του τραπεζίου.

Μικρή πολυτελής κουζίνα

Ποιος έχει μια μικρή κουζίνα, αλλά η απαραίτητη αλλαγή, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά αυτή τη δομή. Η μοντέρνα σχεδιασμένη μικρή κουζίνα φαίνεται τόσο φυσιολογική, αλλά ...

Κουζίνα για επέκταση

... αφήνει τον εαυτό της έξω. Αυτή η έξυπνη ιδέα δεν είναι μόνο η εξοικονόμηση χώρου, αλλά και η απόλυτη προβολή. Η κουζίνα και η επιφάνεια εργασίας μπορούν να διπλασιαστούν - εάν είναι μια μικρή, ανοιχτή κουζίνα.

All inclusive

Μια κεραμική εστία, μια κουκούλα και ένα ράφι μπαχαρικών είναι ενσωματωμένα με τα ίδια και υπόσχονται μια ασύγκριτη διασκέδαση μαγειρικής. Εδώ είναι οι σχεδιαστές κουζίνα πραγματικά έρχονται με κάτι. Η φθηνή εναλλακτική λύση σε αυτή την ιδέα μπορεί να είναι μια επεκτάσιμη επιφάνεια εργασίας ή πτυσσόμενο τραπέζι που μπορεί να ρυθμιστεί για φαγητό. Αν χρειάζεστε βοήθεια με τον προγραμματισμό της κουζίνας σας, μπορείτε να το πάρετε από τους ειδικούς της κουζίνας μας.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: