2 κάνουν 1: συγχώνευση δύο διαμερισμάτων

Όποιος έχει την τύχη να κατέχει δύο διαμερίσματα που βρίσκονται πάνω από το άλλο θα αντιμετωπίσει τελικά την ερώτηση: Πώς μπορώ να συνδέσω τα δύο;

Αυτό το καθήκον έχει Καλοκαιρινό στρατόπεδο Αρχιτεκτονικής κατακτηθεί άριστα. Ο στόχος ήταν να μετατραπούν οι δύο όροφοι ενός κτιρίου διαμερίσματος ενός αιώνα σε ένα ζεστό σπίτι για μια νέα οικογένεια. Η πρόκληση: Τα μικρά και περιορισμένα δωμάτια θα πρέπει να φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα.

Μια γενναιόδωρη αίθουσα υποδοχής

Όπου υπήρχε ιδιωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο, σήμερα είναι η επίσημη είσοδος του διαμερίσματος. Το baseboard του πρώην λουτρού αποτελεί τώρα το πρώτο βήμα στο δρόμο προς τον δεύτερο όροφο. Η σκάλα ενσωματώνεται αρμονικά στον τοίχο και φαίνεται ότι καλύπτεται από μια καμάρα.

Βαρύ ελασματοποιημένο με ευκολία

Οι σκάλες από ανθεκτικό σκυρόδεμα διακοσμούνται από σκούρο βασιλικό μπλε. Προκειμένου να δανείσουν τη σκάλα πιο ελαφριά, αποφάσισαν επίσης για ένα φιλτροειδές κιγκλίδωμα.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Το οικιστικό κέντρο συνδέεται

Η τραπεζαρία ορίζεται ως εστιακό σημείο στο διαμέρισμα. Επειδή εδώ ολόκληρη η οικογένεια συναντά για φαγητό και συνομιλίες. Για να επικοινωνούν μεταξύ τους ενώ μαγειρεύουν, η κουζίνα και η τραπεζαρία συνδέονται με έναν ανοιχτό τοίχο.

Επίσης πηγαίνει από εδώ απευθείας στον κήπο.

Ένα σαφές πράγμα

Μινιμαλιστική αλλά εντυπωσιακή είναι η σχεδίαση του μπάνιου: το δωμάτιο στενής κοπής - που αποτελούσε κουζίνα - είναι πιο ευρύχωρο χάρη στον έμμεσο φωτισμό και την γυάλινη ντουζιέρα.

Ο συνδυασμός σύγχρονων και παλαιών

Ενώ το υπόγειο είναι μάλλον σύγχρονο, ο πάνω όροφος ζει από την ρουστίκ γοητεία του. Το πάτωμα σανίδων θα πρέπει να διατηρείται και επομένως μόνο λείανση. Έτσι, τα ελαφρά σημάδια φθοράς τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν εύκολα να εξαλειφθούν.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: