Πρακτικές ιδέες διαβίωσης

Ναι, όλοι μας επιθυμούμε να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με ωραία πράγματα, αλλά αρκετά στο νοικοκυριό απλά να είναι ωραίο μερικές φορές δεν είναι εύκολο, εκεί
πρέπει επίσης να είναι χρήσιμη. Διασφαλίζουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας
με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια και κύκλο εργασιών. Εδώ έρχεται η πρακτική
Ζώντας ιδέες των ειδικών μας ακριβώς σωστά, επειδή μας βοηθούν, μικρότερες
και να περιηγηθείτε εύκολα σε μεγαλύτερα καθημερινά εμπόδια και να τα φέρετε μαζί τους
πολλά διασκέδαση και χαλάρωση στους τέσσερις τοίχους μας. Αλλά δείτε μόνοι σας
...

Ασφαλές πράγμα

UHOLD του defacto.design είναι η πρώτη και μοναδική γενική χειρολαβή και στάση για όλες τις μάρκες tablet. Εάν έχετε επίσης δυσκολίες να κρατήσετε το ταμπλέτα σας ασφαλές και να εργάζεστε μαζί του ταυτόχρονα, τότε αυτή η ευφυΐα εφεύρεση θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Η χειρολαβή από τεχνική πορσελάνη είναι σχεδόν άθραυστη, πολύ ευχάριστη και υψηλής ποιότητας στην αφή και προσαρμόζεται με βεντούζα υψηλής τεχνολογίας στο πίσω μέρος της συσκευής. Μπορεί να αφαιρεθεί σε ελάχιστο χρόνο και όσες φορές θέλετε και να επανασυνδεθείτε. Η βεντούζα με δύναμη συγκράτησης 40 kg είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο μέσω της ενσωματωμένης γλωττίδας τραβήγματος. UHOLD διατίθενται σε εννέα διαφορετικά χρώματα.

Επέκταση ή συμπίεση;

ο Ozzio τραπεζάκι του καφέ διαμέρισμα, εμείς στο Livarea Με την πρώτη ματιά, είναι ένα μινιμαλιστικό τραπέζι καφέ σχεδιασμού σε στυλ κύβων. Ότι έχει και κάποια κρυφά ταλέντα, ανοίγει μόνο με τη δεύτερη ματιά. Αυτό επιτρέπει την άνοδο της επιφάνειας του τραπεζιού σε ελάχιστο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, το επίπεδο τραπέζι του καφέ γίνεται ένα λειτουργικό τραπέζι εξυπηρέτησης, όπου μπορείτε να τρώτε άνετα ή να εργαστείτε δημιουργικά. Μετά τη χρήση, επιστρέφετε απλά το τραπέζι στην αρχική θέση εξοικονόμησης χώρου.

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

Σώμα ποντικιού με μια διαφορά

Εδώ δεν βλέπετε ποντίκι υπολογιστή, αλλά έναν άλλο σούπερ βολικό βοηθό οικιακής χρήσης. ο HOUSE MOUSE από το Bergfeld + Schwan ARTICLE GmbH είναι ένα πώμα πόρτας και παραθύρου από σιλικόνη και έχει τις πόρτες και τα παράθυρά σας σταθερά στη λαβή. Το ποντίκι φωλιάζει βέλτιστα και έτσι προστατεύει τα παράθυρα, τις πόρτες, τα δάπεδα, τους τοίχους και τα έπιπλα. Ο νικητής τεσσάρων διεθνών βραβείων σχεδίου HOUSE MOUSE διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και δεν είναι μόνο εξαιρετικά χρήσιμο, αλλά και οπτικά αστείο.

2 σε 1

Πολυλειτουργικά έπιπλα είναι μια εξαιρετική λύση για την επίπλωση, ειδικά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο. ο πίνακας κρεβάτι του 3rdskin είναι ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο παράδειγμα, το τραπέζι και το κρεβάτι σε μια μονάδα και έτσι ταιριάζει καλά σε αίθουσες σπουδών, οι οποίες χρησιμεύουν επίσης ως δωμάτια. Το μετατρέψιμο τραπέζι εργασίας μπορεί να μετατραπεί σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι σε λίγα μόνο βήματα.

ανασυρόμενη

Είτε στην κουζίνα, είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σαλόνι: οι ταινίες τροφοδοσίας και οι σαλάτες καλωδίων είναι σπάνια όμορφοι και πέρα ​​από οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρακτική και την εξοικονόμηση χώρου. Αυτός ο ανασυρόμενος πύργος plug-in, τον οποίο εμείς οι ειδικοί μας από Κουζίνα της Settele & ζω έχουν ανακαλύψει. Το έξυπνο μέρος μπορεί να απομακρυνθεί πλήρως από την επιφάνεια εργασίας με ελαφριά πίεση και να χαμηλωθεί ξανά κατά τη διάρκεια και μετά τη χρήση.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 19 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: