6 ιδέες για μια πρόσοψη σπιτιών με επίδραση wow

Η πρόσοψη ενός σπιτιού είναι η επαγγελματική του κάρτα, είναι το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δείτε. Ένα σπίτι είναι ένα σύνολο και πρέπει να θεωρείται έτσι. Όσο για ένα όμορφο εσωτερικό, τόσο μεγάλη έμφαση πρέπει να δοθεί στο σχεδιασμό των εξωτερικών τοίχων. Αλλά αυτό είναι συχνά πιο εύκολο να αναφερθεί παρά να γίνει, υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες όσον αφορά το ύφος και το σχεδιασμό. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υλικό, χρώμα, σχήμα και μέγεθος - η απόφαση είναι συχνά πολύ δύσκολη. Εμπνεύσεις και πώς μπορείτε να δώσετε ένα απόλυτο μάτι-catcher, σας δίνουν τις παρακάτω εικόνες. Θα εκπλαγείτε τι είναι δυνατό!

1. Λεπτές αναπαραστάσεις χρωμάτων

Εκτός από το κανονικό γύψο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διακοσμήσετε την πρόσοψη του σπιτιού. Πόσο φυσική πέτρα, αλλά και σε ένα διακριτικό, αλλά αποτελεσματικό παιχνίδι χρωμάτων; Δεν δείχνει ακόμη ολόκληρη την επιφάνεια σε αυτή την παρουσίαση, αντίθετα. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισημάνετε την έγχρωμη πέτρα δίπλα σε έναν ουδέτερο τοίχο, για παράδειγμα σε λευκό, επειδή και εδώ είναι λιγότερο! Μπορείτε πάντα να δώσετε έμφαση. 

2. Δυναμική όραση

Αυτό το σπίτι με τη σαρωτική πρόσοψή του προσφέρει ένα όχι αρκετά καθημερινό θέαμα. Αυτό ποικίλλει επίσης σε μήκος, ύψος και πλάτος, που παρέχει μια δυναμική συνολική εικόνα. Συγκεκριμένα, η κεκλιμένη οροφή ξεχωρίζει και θυμίζει με τη μορφή σκηνής. Τα φώτα, τα οποία είναι επίσης κομψά καμπυλωμένα, εξασφαλίζουν φωτισμό και δημιουργούν ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα. 

Ψάχνετε για έναν αρχιτέκτονα;
Γράψτε μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε δωρεάν συμβουλές

3. Καλή κομψότητα

Ξύλο, πέτρα και γύψο συναντώνται εδώ σε έναν απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό. Το ρηχό σχέδιο χρωμάτων του ζεστού καφέ, του κλασικού γκρι και του διαχρονικού λευκού έχει σαν αποτέλεσμα μια κομψά σχεδιασμένη πρόσοψη, η οποία έχει ένα παρόμοιο δυναμικό αποτέλεσμα χάρη στο ξεχωριστό προφίλ του που αποτελείται από διάφορες επιφάνειες. 

4. Φως λάμψη

Αυτό το μνημειακό σπίτι, το σώμα του οποίου είναι εξίσου εντυπωσιακό με προβολές και εσοχές σε γεωμετρικά σχήματα, σίγουρα θα προκαλέσει μια αίσθηση. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Αυτό που κάνει αυτή την πρόσοψη ξεχωρίζει είναι, πρωτίστως, ο φωτισμός, ο οποίος έγινε πολύ γενναιόδωρος. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο η πρόσοψη του σπιτιού σας εγγυάται ένα wow-effect!

5. Για μια ιδιαίτερη αίσθηση

Ειδικά για την απτική εντύπωση αυτή η επένδυση βράχου πρέπει να είναι κάτι. Ενώ το φυσικό υλικό έχει παραμείνει στην αρχική του μορφή, οι καμπύλες δημιουργούν μια συναρπαστική όψη, εξαιτίας των ιριδιστικών χρωμάτων σε φυσικούς, ρηχούς μπεζ και καφέ τόνους. 

6. Συνδυασμός αρμονικών υλικών

Χάλυβας, γυαλί, ξύλο και πέτρα ενώνουν εδώ για να σχηματίσουν ένα συνδυασμό υλικών που χαρακτηρίζεται από αρμονία σε όλη. Εδώ συναντιούνται τόσο τα φυσικά όσο και τα σύγχρονα κλασικά οικοδομικά υλικά, τα οποία αντιπροσωπεύουν τόσο τη μαζικότητα όσο και την ελαφρότητα. Όλη η υψηλότερη ποιότητα, αυτή η πρόσοψη προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα. 

Πώς μπορείτε να επανασχεδιάσετε την πρόσοψη του σπιτιού σας, θα μάθετε στο αντίστοιχο Ideabook! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: